Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Provociraju Rusiju da izazovu rat dok nisu jos ojacali do te mjere da su nepobjedivi. Pravoslavci i muslimani ce biti u savezu protiv judeo-krscana iza kojih stoji sotonizam I cionisticki plan! Rusija se vraca religiji napokon poslije Boljsevik revolucije I Sovjetskog saveza. Evropska unija ce pokusati I na nasem terenu da zavadi muslimane I pravoslavce redi nadolazeceg rata. Nemojmo im to dozvoliti!!!
Je*o ti Rus usranu mater! Nase porodice i prijatelji zive na zapadu i finansiraju cijeli je*eni Balkan!!! KAKVE FAJDE IMA BALKAN I BIH OD RUSA?????
sarajevo sg druze ne mirisem ni ruse da ti pravo kazem ali i taj zapad podstrece sranje , i poslje rata pod firmom nekakve pomoci odvede sve sposobne kadrove sebi . bih se opstruira i ciljano izvlaci dusa iz nje - mladi i sposobni . eUropa je dvolicna i licemjerna kurva .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zahuktava se i to vrlo brzo!