Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako vam se ne svima EU izadite iz nje ,ali hocete Eure a necete kako hoce vecina,e k.rac.
Koja je to stoka ,ne vole European ali vole njihove fondove
Tu nedostaje jedna važna informacija, zašto Poljska i Mađarska stavljaju veto? Kako vidim to je zbog načine podjela novca, EU (čitaj Njemačka & Francuska) žele da količina novca bude ovisna o "stepenu" poštovanja prava u tim zemljama (znači da li slušaju sve šta im se kaže - nor. da moraju prihvatiti emigrante i to količine koje im se kažu...). EU je stvorena radi lakše trgovine i putovanja a ne da bi se nametali i mijenjali ustavi po nalogu Brisela.
EU nije vezana samo slobodom putovanja i trgovine. Postoje standardizirani sistem zakona kojima se nove clanice moraju povinuti. Poljska i Madjarska su promijenile svoje zakone u zadnjih par godina u neskladu sa EU zakonima. Informisi se: https://en.m.wikipedia.org/wiki/European_Union_law
Nesto mislim da kad udjemo u Eu da bi i ovi nasi politicari isto pokusali da urade ko Poljsa i Madjarska. I kad isto urade pocnu da grokcu i govore kao su ih zajebali. Ljudi su odbili milijarde eura cisto da bi se odrzali na vlasti.
Ama tako treba sve zatjeraj te Poljake, Madjare oni da sole pamet Eu 🇪🇺, najbolje bi bilo da ostanu Njemacka, Austria, Slovenia Holandija Eu a ove primitivce izbacit iz umrli bi bez europske unije a uvijek zugaju na eu ko Madjari i Rumunija bitni za eu ko maska u Neumu ov ljeto