Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli prije otvore granice Aziji i Africi nego Bosni koja je u središtu Europe HAHAHAHAHAHHA
Geografski da, ali ekonomski i mentalno na nivou Afrike
Cak iz Afrike i Azije pustaju,,,a nas nema ni na mapi. Valjda nas do godine puste. Tako sad zbog nesavjesni i neogdgovornih ispastamo.
Nas ce ono lagano odjebati da cekamo tamo do 20 tog augusta, samo gledajte
Mislim i da je broj umrlih napuhan.Znam za dva slucaja,gdje su od familije umrlih trazili da se potpisu da je smrt nastupila od korone!
BiH nije drzava, to je politicka tvorevina stvorena da privremeno zadovolji sva tri naroda u njoj, slican slucaj i sa Belgijom. Sa nama radi ko sta hoce.
BiH Crna Gora Srbija i Albanija.To je od zapadnoj balkana to moce se putovat u i van tih zemalja.
Pa može se putovati samo država ne vraća putnike koji su otišli u vrijeme epidemije.
Treba sami sa svojim problemima da se pozabavimo. Uvijek trazimo neku pomoc, daj pomozi daj ovo daj ono, i kad stigne pomoc, eto stoji na aerodromu zbog nekih procedura ili se svadjaju oko MMF aranzmana. Nezaposlenost je na nivou, kafane pune. Plate iste vec 25godina, manje vise kao i politichka struktura. Jbg, nije nama EU kriva shto smo takvi kakvi jesmo.
BiH, Srbija i Crna Gora idu prvi: https://www.schengenvisainfo.com/news/eu-opens-its-borders-for-western-balkan-citizens-on-july-1/
@stagNACIJA Daj Boze da je tako prijatelju
Bolje biti građanin neke africki zemlje nego građanin bosne.
@Tramar ajd ti onda idi u Afriku.
Nas nece biti na toj listi :/