Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako ce njemacka cekati 2023, mi cemo realno 2026
@bullevar ... tebi je ispran mozak varekinom ;)
Koje 2023 jestel vi normalni?
Selam EU. Asim mi dao broj za kontakt, pa da vidimo za ove viagre...sta kazes, nije to za koronu? Ma nema veze, samo posalji, tableta k'o tableta. Daj biznis da pravimo.
Bodi nas polako jer mi volimo bas tako.
Nikad ovo proci nece. Nekome je u interesu da su brojevi visoki. Naprimjer Njemacka, kad su poceli brojevi padati oni su uveli besplatno testiranje, nakon 2 mjeseca brojevi opet padaju Njemacka uvodi obavezan test za ulaz u prodavnice, nakon mjesec dana opet brojevi padaju, Njemacka uvodi testiranje skolske djece jednom sedmicno, evo prije mjesec dana uvodi obavezno testiranje 2 puta sedmicno skolske djece. Kao da neko nastoji odrzati brojeve visoke.
Turska naručila 50 milijuna doza ruskog cjepiva
Hocemo Pfizera !!!
☕☕☕💞💞💞☝️☝️☝️
Sinopharm je bolji od Pfizera, a Sputnik je najbolji - vlada Madjarske
Nek Asim nazove direktora fabrike vakcina
🤣