Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka grade u Broselu,Parizu,Becu i Minhenu... Sve ce to iz tih kampova da vremenom kroci i nasom zemljom. Vrh EU I lideri Zemlje su licemjeri...Koriste ostale clanice i zemlje koje to nisu za ostvarenje pljvao-politicki ciljeva.
Minhen, bec, brisel i pariz puni ovih druze, bolje da si reko sofija, bukurest, budimpesta, bratislava...
Zanimljivo nema nama.vakcina ali ima 250 miliona za azijate u EU?
točno. jer ne znaju što bi s arapima. vas odyebu jer ste vi civilizirani normalni ljudi, a protiv arapa se nemaju muda pobunit jer arapi su vojska, a ako nemaju oružja, onda su nenaoružana vojska koja ima neka "prava", kažu ljevičari. baš me zanima dokle ćemo to trpit. ja neki dan vidla zamotanu ispod prozora, bacila na nju balon s vodom, a to je samo zayebancija :) ako ju vidim još jednom, yebat ću joj alaha nožem
samo se zayebavajte, europska unijo, kad krenemo klat smrdljive arape, nećemo stati samo na njima. yebo vas ko vas je rodio, stoko. grci, na branik domovine, automatska puška i pucat u crnčuge, arape i njihov nakot na brodovima!
EU odbija da ispuni opravdane zahtjeve svojih gradjana za boljim uslovima rada i zivota. umjesto toga dobavlja migrante iz siromasnog svijeta preko kojih povecava ponudu i smanjuje cijenu radne snage a konfliktnost na nivou država-domaći građani zbog niskih nadnica i sve lošjih uslova rada vještački se prebacuje na prostor sukoba gradjani-migrantii. naravno u buducnosti ce to eskalirati ali su profitni intetesi za sada time kratkoročno zaštićeni.
Ako EU može svoju članicu naguziti ovako, šta smo im onda mi.
De vamo u Bosnu gradi, da otvorimo radna mjesta..
A nosite ih u pm vise,kome trebaju ovi migranti?? Linguzi,dzabalebarosi sve do jednog!
Eto vam vase europske unije, daju vam kao neke pare za izgradnju infrastrukture a uzmu mladost, tradiciju dostojanstvo i sve što čini državu i narod
sta se desisa famoznom migrantskom krizom kod nas, sta bi sa onim kampovima i hiljadama migranata i uslovima i usivkom i bihacem i svime...odjednom se sve usuti? dje su oni onoliki ljudi i svakodnevna medijska hampa i gangula?
pa i dalje su na svakom raskrsnici
jesu oni na raskrsnicama, to vidjam i ja ali ja pitam sta bi sa onom halabukom i onih 20.000 ili koliko ih je vec, pa oni smjestaj8, pa pozar u bihavu, pa vozi ih sad ovamo sad tamo, pa hladno im, pa nemaju gdje pa dolazi ona neka visoka predstavnica za migrante pa...sad otvoris klix nijedne vijesti o migrantima?
selam brother please one mark
250 miliona? Sad ce nasi ponuditi da ih kod nas posalju da pare klepe
Macron Merkel i Kurz nek organizuju cartel letove i sve ih sa granice u Grckoj organizovano prebace po kampove u Becu,Parizu i Berlinu.. Nece niko imat nista protiv tog. Samo nek ne kukakju kad sutra koji od njih uzme nedaj boze AK-47 i krene dadom rafalima sasjecat narod...il nedaj boze jos gore...
cudno je da bosanski muslimani ne vole svoju bracu u islamu, mudzahide.. a govore kad vakat bude doso da ce se braca odazvat? a vi njima tako, a hocete da se odazovu? pa je l to lijepo, pitam ja vas?
Čitava grcka je izbjeglicki kamp
Pa nek grade samo da im ne bježe iz tih kampova nama vamo