Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tek kada se u USA i u Velikoj Britaniji vakcinise najmanje 80% stanovnika, a to bi moglo biti do u najboljem slucaju do 01.11.2021, doce na red EU i ostale zemlje u svijetu. Ko prezivi, pricat ce.
ove EU birokrate su se izgleda potpuno pogubili ko guske u magli oko ove korone. Ono,..kad si fakat mislio da neki red, rad, tacnost i disciplina postoji,..a oni su izgleda samo ko copor kerova koji hodaju zabreklih stomacina oko punih cinija mesa,..i jedino sta rade njuse i lizu jedni drugima jaja
Stani ba necemo mi onda nikad primiti vakcine.
U SAD predsjednik pozove najveće farmaceutske firme na sjednicu i kaže im kakva je strategija. Niko se ne usuđuje stavljati svoja pravila. A u EU sjede Koncerni na drugoj strani stola kao da su države pa pregovaraju. E to je neoliberalistička politika EU koja očekuje da će globalni svijet redovno dostavljati. Odjednom se očekivanja neispunjavaju. Sad moraju nešto poduzeti.
jel to onaj senilni sto svoju podpredsjednicu zove predsjednikom i saplice se na crtu a kad nije uzeo lijekove zna svasta da lupeta i zaplice jezikom???.....onaj sto ce RS da ukine:):L):)
Rusi nisu 2% vakcinisali sopstvenog naroda,a izvoze vakcinu.
Odoh ja sa porodicom u Srbiju se vakcinisati ,mamu vam hebem hostaplersku tamo ljudi jos pitaju koju cete ....
Evropska unija se pretvorila u gomilu birokratiziranih "experata" raznoraznih oblasti priključenih na kisik poreskih obveznika, pa sa ogromnim platama i privilegijama mlate praznu slamu. To bi sarajevski seljak Sejo Brajlović nazvao "guzovača"!
Ne mozete vi ni naostriti te mjere koliko nasi nacionalni dusebriznici mogu biti NESPOSOBNI da ih nabave i da ih BOLI Q.RATS za narod.