Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hhahahaha, pa ovi umislili da 5% svjetske populacije nesta nekom znace! Azija broji 4,5 milijardi ljudi.... LoL Uvedite sankcije pa ce gorivo biti 4 eura... LoL
Azija je najvece trziste, a i sva proizvodnja je tamo. Da Kinezi stanu na mjesec dana sa proizvodnjom, svijet bi se suocio sa nevidjenom recesijom.
e jebiga sad....Nisam ljubitelj ruja nit iranaca al ovo postaje vise smijesno. Ovi ukrima samo sto atomske nisu poslali i to je ok....a ovima sankcije...Odite se vise u sto pm i vi i sankcije koje ce opet preko ledja trecih koji nisu ni krivi ni duzni.
A kad EU salje vojnu opremu Ukrajini onda je to ok !!!
kakva Azija i Kina ,eno Sensi Pelosi je bila pa ništa,blokirati se nemoze Amerikancima,Kinezi nista ne mogu prodati što je pod Amerikom i Americi a i valuta im je pod dolarom,skontali su oni zato im je inflacija otišla u nebo,nema zezancije sa Vikinzima
Kakve dronove iranci napravise pod sankcijama! Svaka im cast.
Dron sa naslovnice i oni dronovi sto cijepaju americke i izraelske ciljeve po Ukrajini ko nebo i zemlja. Amerika moze Saudiji prodavati oruzje da ubijaju jadne Jemence, a Iran ne moze Rusima prodati? Arogancija.
Podsjeti me na to da rusi nisu u stanju naoraviti ni dron lol
I to je demokratija ? Znaci mi ne smijemo imati svoje misljenje , kupiti sta zelimo ,prodati , bez dozvole nekog drugog. Nametnut ce nam kako da razmisljamo , sta da mislimo inace cemo biti pod sankcijama. To vama demokratija pa ovo nema nigdje , zato eu i propada i treba propasti.
Neka fino Spanija , Italija , Belgija , Portugal da ne spominjem sile Bugarsku i Hrvatsku su pine nafte, plina , metala tako da nije problem svima sankcije opalit :))))
Hrvatska ima nafte, a plina za 60% potrebe.
NATO će u ponedjeljak započeti nuklearne vježbe ! - https://redirektor.web.app
Zapad je govorio da su ti dronovi smece. E ako to smece cini toliku stetu Ukrajini onda ispada da je zapadno oruzje protiv tih dronova prava propast.
Pa i jesu smece, koriste se iskljucivo za samoubilacne napade na civilne mete..jer protiv vojnih su beskorisni..
Ruska kamikaza Lancet i iranski Shahid pokazali se efikasnim samo tako. Ima na telegramu bježe nacisti u transporteru i kad su vidjeli da je gotovo iskocise ( Lancet)