Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je sa nama, opet glabanje
Bas to, a vidjeli smo na Sjednici ko je odbio usvajanje svih 14 zakona za dobijanje clanstva (citaj: HDZ)
Neko je za viceve, neko je za genocide i ratne zlocine... mislim da je ipak bolje biti u vicevima!
ako to ucine bez BIH...Onda odma u znak protesta treba povuci kandidatski status dok se nama trazi dlaka u jajjetu ovi se primaju bez zakona i bez uslova...Dvostruki Arasini..
A da im naši političari pošalju protestno pismo. Možga upali, šaljite pisma. Hahahahahhahahhahha
Sa ovom nacionalistističkom garniturom na vlasti SDA-DF-HDZ-SNSD neće nas nikad primiti. Zar ljudi ne shvataju da nam EU stalno šalje poruku da moramo na izborima skloniti ove korumpirane političare jer apsolutno nisu niša uradili za 4 godine svog mandata. To nam govore i Amerikanci a i ostale ambasade stranih zemalja. A mi svi ko telad, samo govorimo da ćemo iz inata glasati za Komšića, ovi drugi opet će iz inata glasati za Čovića. Telad pa telad.
Prazna obecanja za dizanje morala. Pa Bosna je Svicarska za Ukrajinu, Moldaviju i Gruziju. Ipak, vazno je Ukrajinu skloniti iz ruske zone jednom-zauvijek. To je i za nase dobro.
Pakšu meraklije... https://t.me/pravonaslobodu/33371 Od njih sto dalje to bolje!
Ukrajina Moldova i Gruzija su dobile kandidatski status. Mislim da je vrijeme da se Bosna iz te price povuce.
Isti princip kao sa Bugarskom i Rumunijom. Kakva demokratija kakvi bakraci.
ma ja, hebo nas.
neće x zraka..ne budite naivni..neće kršćanski klub blizu islama. ende
Wtf dadose im prije nego nama 😂
gledam oko nikolaeva i odese pada male "atomske" pa se pitam ko ce uci u tu EU kad smo u totalnom ratu.
https://t.me/RVvoenkor/16344 https://t.me/RVvoenkor/16327
ruse se berze i danas kitu moju cete vi prezivjeti poslovno u narednih godinu dana.
Kakvo licemerje...jebu nas ovde samo sto nam urin ne uzimaju na analizu...a njih raspalu,korumpiranu poludrzavu odma status kandidata... Pa mi smo Svicarska za njih ovakvi kakvi jesmo...ko god je bio u Ukrajini to moze potvrditi...
Ovi ako uđu, postoji velika mogućnost ulaska i atomske.
Sretno Ukrajinci a nama i dalje glOsajte za NACI stranke.Nikad MI EU necemo vidjeti.
Veci su oni nacisti od bilo koje nacije u BiH!
Dragi Bosanci i Hercegovci. Clanstvo u EU se placa. Balkan gledaju kao zemlje treceg svijeta. Samo clanstvo ne znaci da cemo svi biti bogati i lezati u hladovini. Prvo dovesti nasu drzavu u red (revizija sudske vlasti, zakon o porijeklu imovine, ukidanje entiteta i kantona, da pocnemo proizvoditi ono sto uvozimo, da otvorimo fabrike). Doci ce oni sami da nas mole da im se pridruzimo. Bitno je da postanemo NATO clanica, radi mira i stabilnosti na ovim prostorima. Korupciji se mora stati u kraj.
Pa korupcija u Ukrajini je 10 puta gora, koliko god loše bilo stanje u BiH u ukrajini je gore. I ne zbog rata, dvije najsiromašnije zemlje Europe prije rata su Ukrajina i Moldavija.