Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebamo svi poceti od sebe. prva ja ne koristim plasticne kese, osim u iznimno jakoj nuzdi. radije cu iz granapa u rukama ponijeti par stvari, ako sam zaboravila ceker, nego uzeti kesu. isto tako zahtijevam da mi se voce pakuje u papirne fiseke, a ne da se za svaki artikal posebno pakuje u plastiku. ciko koji radi u obliznjem granapu vise ni ne pokusava da mi da kesu. meni europa ne treba da bi mi rekla koliko je bitan cist i zdrav okolis.
pozdravljam imamo stare dobre cekere, samo se treba sjetiti da ih se ponese ... naravno da je problem, treba pogledati nase rijeke! ja bih otisla dalje, reducirala bih svu plasticnu ambalazu, zabranila prodaju svih proizvoda za koje niej osigurana reciklaza ambalaze!
joj problema!
Ako bi zbog icega BiH trebala uci u Europu to je zbog ekoloskih i urbanistickih normi. Dovoljno je pogledati BH rijeke poslije prvih poplava i kisa....milijuni plasticnih vrecica i tko zna kakvog jos smeca....a da i ne spominjem bespravnu gradnju i losa urbanisticka rjesenja...kako smo mi j.e.b.e.n.o pogani narodi...i Srbi i Hrvati i Bošnjaci....i ovo malo zemlje sto imamo smo u stanju zagadit i unistit...kao drustvo smo autodestruktivni, robujemo laznim autoritetima kojekakvih izroda u vidu ratnih profitera, nacionalistickih politicara, vjerskih klerofasista, tzc fakultetskih profesora koji redovno plagijaju tuđe radove i sl...zakljucak je da mi sami smo nesposobni necim upravljati na posten i civiliziran nacin...uvijek smo i bili jedna velika vojarna i topovsko meso tuđinima i to cemo i ostat!!!