Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eu birokracija ne zna kud udara, navikli s guza na guz i 50.000 ojra u padze.
@Bulevarčić Da ti je srbijica moćna, ne bi spala na tolišnu teritorijicu. Veći vam je PDV od ostatka teritorije. Povrh svega imaju takve četnićičie poput tebe. BTW, čuo sam da imate nekih problema s Kosovom. O čemu se radi?
A zasto ne zabrane i izlazak svima iz EU? Granice im zatvorene za ulaz, ali zato iz EU moze izaci ko hoce i potencijalno donijeti virus u ne-EU zemlje?
@ArthurDent dobro pa nam kinezi nisu komšije kako god okreneš
@ArthurDent Imaš lajk zbog nicka uglavnom :D (a i komentara)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sta 2015 (migranski wall9 nije bilo moguce da zatvore granicu EU je sad moguce, auuuu vidi se kako oni narod lazu
Ha, ha, nebitna putovanja, pa tih je preko 90 %, pogotovo kada pregovaraju sa malim zemljama, niti znaju što su došli i šta te pitaju....
Bitno je da u BiH može ući kako ko hoće!
To već sprovode. Ja sam se sinoć vratila sa Bregane. Prošli su samo putnici sa radnim vizama i boravkom u Njemačkoj. Ziva istina.
Ja mislim da je ovo fake ili nametnuto!! Merkel protiv svih odbija stroge kontrole granica sta znaci da ce milione migranata naseljavati bas sad kad se neprica o tome
Sta je sad definicija nebitnog putovanja? Ako ides negdje na odmor valjda ti je bitno putovanje.
Zaustavite I prodaju alkohola jer od istog umre oko 3 miliona ljudi. Taj broj umrlih Corona nece stici za 10 godina.
A kad je rijec o ovim respiratorima i kako nece da ih prodaju nama, "nedostojnima", zadnji put kad sam vjerovao u empatiju i solidarnost Evrope, bilo mi je 15 godina i bio sam naduvan.
15.April se otvara granice?
Zašto Vučić ne zove Dodika u Beograd, pa vanredne su okolnosti...kad je gusto a to znamo i kad su poplave bile, jedino se možeš osloniti na bliže, komšije...jer daleko od očiju, daleko od srca...ali nas sto poplava, virusa i ratova neće ooametiti, čim prodje frtutma opet isti...režimo jedni na druge...pih 😎😎
ZABRANITE ŠIRENJE LAŽNIH VIJESTI I TEORIJA ZAVJERE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA!
A npr. ja moram do amidze u njemacku da uzmem para onda mogu jel???
@gooUser1584352684 Postom ili preko bank transfera.
Bravo