Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i bila je granica “tvrda” tu uvijek , jedina granica gdje su me i prije 10 god za pasos pitali.
Došlo vrijeme da se Irska ujedini.
Neko namjerno pravi ova sranja, koji ih je đavo tjerao da izađu iz EU, je'l im to šta falilo? Sad će se godinama svađati, trošiti pare i energiju na gluposti...isto kao mi 90-tih! I na kraju niko od toga nije imao koristi samo je neko najeb'o više a neko manje, nikom nije bolje nego što je bilo pa ni Slovencima! Tako će biti i sa Englezima i svim drugim zemljama koje teže nekom cijepanju...a još nisu završili ni sa Škotskom, pa onda Vels...
Britanci su EU očito previše potcjenjivački i nedovoljno ozbiljno shvatali. Sada tek vide s čime imaju posla. Nije dovoljno oslanjati se na svoje kolonije po svijetu i uvlačiti se SAD-u. Ostatak Evrope je ipak preblizu da bi glumili mangupe i zanemarivali vlastite slabosti.
Ovo znaci novi problem za Veliku Britaniju, već vidimo povratak organizacija poput IRA-e