Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ide limited edition ,s okusom višnje i jagode za kolekcionare i vjerne Antiimunitaše
Novavax stiti 90 posto. Fin procenat. Prvo ce za zemlje u razvoju jer i medicina i profit imaju srce. Da neko ima vakcinu koja zaista stiti 90%, i da je dokazano da nije stetna, zemlje u razvoju to ne bi vidjele dok se ne namire i kucni ljubimci u elitnim zemljama!
https://youtu.be/1CdreiuVUnQ Direktno iz EU parlamenta - upute kako da surfaš da dođeš do zvaničnih podataka EMA o broju umrlih i oboljelih od vakcina. + info da osoblju koje unosi podatke prijete zatvorom, bez drugih kazni.
https://youtu.be/1CdreiuVUnQ Direktno iz EU parlamenta - upute kako da surfaš da dođeš do zvaničnih podataka EMA o broju umrlih i oboljelih od vakcina. + info da osoblju koje unosi podatke prijete zatvorom, bez drugih kazni.
Kad su izvakcinisali većinu sopstvenog stanovništva onda se sjetili pustiti druge vakcine. Toliko o 'slobodnom tržištu' za koje se oni 'zalažu'
Hebote...3 doze po 90 % i bićeš zaštićen 270 %...a onda zaglaviš na respiratoru i umreš kao ona 2 ljekara iz malog mjesta u Srbiji.
Stop globalizmu, sloboda narodima.
Stop glupalizmu, zdravlje narodima
Novavax je vakcina austrijsko-francuske firmi i radi se o najobicnijoj vakcini sa umrtvljenim virusom, najpoznatijoj metodi medju narodom. Dobro nam dosla.
Da li se vakcinisati ili ne, teza dilema od Sekspirove jbt
Kakva dilema? Pametni su već odavno primili svoju bocu i žive normalno i bez ikakvog straha od sankcija za nevakcinisane i nema straha vise ni od virusa. Samo pojedinci sa nečim još kalkulišu.
Nargila barovi , to je lijek i vakcina ...al za krkane
Provjerene i ucinkovite vakcine su ponos medicine i ljudskog roda. U kovid situaciji smo dozivjeli ponizenje medicine i maltretiranje ljudskog roda. Ne moras biti medicinar da bi uocio da u zvanicnim saopstenjima nema logike, nema argumentacije, nema medicine. Da postoji ucinkovita i sigurna vakcina, ne bi bilo potrebe za ucjenjivanjem, za promo spotove, za davanje dolar joje i besplatnog obroka.
samo rokajte raju,eno izrael sve vakcinisao i opet ljudi zaraženi, što ne objave da je jučer umrla žena od korone koja je dobila dvije vakcine još u srbiji u julu, žena fasovala i umrla jučer, lafo neke vakcine,ma jel ti propisano da umreš djabe vakcine
Pa nije jedina al ko ce to priznat
Ova KureVak bi mogla biti efikasna.
Ta je za tebe 🤣🤣
Ja se ne bodem no bodem
Treba nam jedna koja je djelotvorna.Ovako Bocaj se svakih Sest mejseci.Neka kazu javnosti da neamaju stoprocentnu Vakcinu i da smo na cekanju, do Prave Vakcine.Produzu ju nam Agoniju.-Jeste, bolje ista, nego nista ,samo dokle !!!????
Kazu da su pozdane 64,765498%