Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da nema, nus-efekti nisu nista gori nego kod npr. Pfizer-a, ali se neko trudi da ih pokopa
Vakcina smućkana prije pola godine. Nema kliničkog testiranja ni na godinu, a kamoli na 5, 10, životni vijek. Kolektivno ludilo. Pelcujte se ako vam je volja, meni su Neum i Vlašić dovoljni.
fala bogu da nema, 6 slucajeva u njemackoj embolije na 2 mil doza od toga 2 smrtna. Koliko slucajeva je embolije svaki dan na 2 mil nevakcinisanih, preko 500... ispada sad da niko ko je vakcinisan ne smije umrijeti.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
jedino tijelo pravi najsigurnija antitijela
Ma oni to tek tako pisali da stvara ugruske
Hocemo Pfizer i Johnson&Johnson vakcine od ovih nema nikakvih problema.A ko zeli druge nabavite i te ali bi trebalo postovati i nasu volju,jer ipak su to naši životi u pitanju.
Hocemo Pfizer i Johnson&Johnson vakcine od ovih nema nikakvih problema.A ko zeli druge nabavite i te ali bi trebalo postovati i nasu volju,jer ipak su to naši životi u pitanju.
Hocemo Pfizer i Johnson&Johnson vakcine od ovih nema nikakvih problema.A ko zeli druge nabavite i te ali bi trebalo postovati i nasu volju,jer ipak su to naši životi u pitanju.
nema živih svjedoka, kad si ih ubio sve (Z.T.)
Kad izazovu sterilitet poslije par godina, cut cemo se. Ne samo ova, nego svaka koju WHO org odobri. Kakav show gospodo, probudite se!
puštaju da nas što više poumire i onda će kao doći vakcine,koje će nas dugoroćno ubijati
Gospođo, izvolite se vakcinisati.
glupi ste ako i jednu primite
Pilule protiv trudnoce su jedan od najvecih uzoraka nastajanja toromboze tj. ugruska krvi i zasto ih niko ne ukida?
Tromboze*
Stres i sok isto stvaraju ugruske... Zato ti poslije teske saobracajne nesrece daju Varan da ne bi dobio trombozu od soka.... Komplikovana stvar, ljudski organizam...
Liječnica: Još je gora situacija, 50 posto pacijenata u Hrvatskoj odbija AstraZenecu
Intravenski je treba dati kjafirima koji je prodaju i lazu
Moj rođak koji živi u Engleskoj, star je 65 godina. Primio je obadvije doze AstraZenece... Eno ga, živ, zdrav, prav!!! Jedino što mu nedostaje u životu su pabovi, kladionica, pijaca...
@gooUser1606812536 Dakle rođak ti živ nekoliko dana nakon vakcinacije i to je dokaz da je vakcina sigurna? Pa trebaju godine za razvoj autoimunih bolesti, raka, neplodnosti. Ja isto znam čovjeka koji 10 godina puši 3 kuitije cigareta i još živ. Doduše, ima rak al'daj šta daš.
Nema eto dokaza da vakcina izaziva zgrušavanje krvi i emboliju. Pukne ti od ugruška krvni sud i umreš. Ne piše na ugrušku da je od vakcine a mrtva usta ne govore. A neće ni lisica sama priznati da je pojela kokoš. Jedino se može zdravim razumom i statistikom dokazati da odjednom puno više ljudi umire od ugruška nego inače i to par dana nakon vakcinacije.
SVE JE TO OK, SAMO ZASTO AMERICKA VLADA PLACA 100 000 000 DOZA MODERNA VAKCINE PO 18 DOLARA PO DOZI, IZRAEL JE PLACAO PFIZERA PREKO REDA PO 45 USD PO DOZI, A ASTRA ZENECA VAKCINA SE MOGLA NABAVITI PO 1,8 USD I TE DVIJE ZEMLJE JE JOS NISU NI ODOBRILE? ZASTO AMERIKA NIJE JOS ODOBRILA ASTRA ZENECA VAKCINU?
The question is now?
Astra Zeneca je ismisljena za zapadnu sirotinju i migrante. Ono da se ne kaze da im nisu dali nista. Ali zato elita, eliti ide Moderna ili Pfizer-BioNtech.