Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I OPET GROKCE IZMETSLAMSKA TERORISTICKA POTURICKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI, POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM IM SE NA TABUT HALAHOVOG POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO!
treba lobirati protiv genocidne tvorevine na zapadu tj, stalno ponavljat sta su genocidasi radili cetiri godije, i na cemu je nastala i zasto genocidna tvorevina..........sta radi ona i dalje bih-i, diktatura i pljacka, to svakodnevno treba memorisat i promovirat, clankovima u novimama, knjigama, dokumentarima, na bosnohercegovcima je da vrate drzavu sto je nekad bila a ne krvavog kolonizatora i okupatora genocidne srbe pustit da i dalje sire svije krvave ruke po zemlji nasih bosanskohercegovackih pradjedova!!!! lobirat aktivno protiv genocidne tvorevine.......
http://news.bbc.co.uk/2/hi/e urope/8530236.stm \"...Croats possibly attempting to follow suit in the Federation, where they are locked in a loveless embrace with the Bosniaks.\" NIJE MOZDA NEGO SIGURNO !!!
mi se srbi ponosimo silovanjem i ratnim zlocincima, to je nas srpski ponos.samo zlocin srbina ujedini i osvjezava.
da nebi matice rusije nebi danas bilo srbije koja je najveci ratni zlocinac svih vremena u regiji...da nebi rusije nebi genocidna vorevina danas sirila svoju krvavu straznjicu po zemlji bosnjana.........kad bude rusija pukla a puknut ce i izmisnjena srpska nacija...........;;;;
evropljani su obične pichkice. \"Ja das ist guuuut, das ist schoeen, ja, seeex, usta, uguza, rat NEEE\"
hrusto Konju...
@Hrusto potpisujem.
Da ne bi američke sile ne bi bilo ni Albanaca na Kosovu, ni Bošnjaka u Bosni, ni Hrvata u najvećem dijelu Hrvatske, ni ........ Evropseke fukse ( čast izuzecima - Danska, Engleska, ....... ) bi mater svoju prodale samo da ne bi nešto učinile, mamu im j..... Da ne bi američke wojske u Njemačkoj, Mercedes bi se vjerovatno zvao ŠTAKAZ ( Štutgartski Automobilsko Kamionski Zavod ), a možda bi dobio naziv po nekom sovjetskom generalu. Od svih su mi najjadniji i najpodliji Bošnjaci, koji se hljeba najeli i pljuckaju po Americi koja im je, doduše posredno, svojim uticaje i prijetnjmama Srbiji, spasila biološku supstancu.
Budzet i Armiju BiH-e treba jacat na svakom nivou.......to je samo garancija za opstanak BiH-e ili buducu agresiju srbije, jer ako neko misli da srbi nece vise napas bih-u grdno su u dubokoj iluziji i nadi da je srbija jedna normalna drzava i da nema jos plan i cilj da uzme pola teritorije bih-e.........zasto se brisu prefiksi \"bosanski\" po genocidnoj tvorevini, zasto se otvaraju skole\"srbija\", zasto se sire ravnogorski pokreti i glasaju referendumi a visoki predstavnik minimizira rizik referenduma i odrzava konferencije s kriminalcem dodikom kojeg je on licno treb\'o vec odavno strpat u zatvor?
treba svakodnevno radit na ukidanju genocidne tvorevine a na jacanju smrdske skupine srpskih ratnih zlocinaca...sta je trebalo bi uradjeno to je da tihic i svi ostali bosnjacki politicki lideri ne dopuste ni da se pomisli bilo kakav referendum u genocidnoj tvorevini a ne da se zakon usvoji, onda znas ko su i sta su svi cjelokupno....tihic vec godinama upropastava bih-u, samo se pitam koliko su bosnjaci glupi i tupi da nista ne vide? po kojem standardu inteligencije i logike razmislja bosnjak? prije par sedmica genocidasi dodjose do zakona da se genocid i rani srpski zlocini mogu negira i porica, pa ko li za njih glasa? bosnjacki politicki lideri,izdajice? i pored tog sramnog cina, eu-a ne ukinu vize bih-i, pa ako narod nije shvatio da su im politicari bijeda i izdajice stvarno bosnohercegovci i ne zasluzuju bolje....
a sto jednom sami ne krenetu protiv nekog,nego uvek,uz pomoc tudje cizme,.... i pisam vam se na hrabre ljiljane
@ Za gore neupucene Nazalost za odrzavanje mira potreban je vojni budzet, to vidimo iz naseg primjera. Nadamo se da ce Europa reagirati, ako Dodo raspise referendum. Europski pacifizam u tome slucaju nam nece pomoci, u svakom slucaju nije u interesu BiH. Sami da rijesimo \"vojno\" problem, ipak je bolje i da ne pokusavamo (cak memojmo o tome ni razmisljati)!
Sta se odmah bunite. Da nije Americkog intervencionizma, naftom bi upravljali Arapi 100% a to ne bi bilo dzaba. Ili bi sve uvozili iz Rusije, a i to ne bi bilo dzaba. Znaci, zaboravi demokratiju, ljudska prava, liberalizam i ostalo.
Kakav deb*l, ti Amerikanci su stvarno ograniceni. Najsmjesnije mi je bilo kad su, onako nonsalantno trazili od evropskih banaka da im daju informacije o bankovnim racunima njihovih gradjana, radi \'borbe protiv terorizma\', a o reciprocitetu ni govora. Zaista debi*i.