Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam sta hoce muslimani i sto ce im munare ? Uostalom ako im nesto smeta nek se muslije zakamenjaju preko mediteranskog mora u islamske zemlje. Tamo mogu praviti i raditi sta zele jer tamo nema ikakvih pravila.
Crkve sa zvonima postoje u islamskim zemljama vec hiljadu godiona. Mi nemamo nista protiv Isusa i crkve niti smo ih kada rusili, i Iso je nas. A vi kako hocete, svi odgovaraju pred bogom dragim za svoje postupke.
da li bi braca talibani i arapi dali da se pravi crkva kod njih pa da zvona zvone :)
Malo peska u oči raji, dok se srednji sloj zakida na svakom koraku. Tako treba.
@Nista, Prelaze nemuslimani na Islam Hahaha. U svijetu kada je sve manje vijernika na svim stranama ti pricas o ovakoj nekoj supljoj prici. Muslimani kao i Hriscani dozivljavaju transformaciju kada dodju u civilizovane zemlje i religijska ideologija pada u vodu iz dana u dan. To sto je muslimana vise iz dan u dan, nije sigurno zaslugom prelaska nemuslimana u islam nego zaslugom odrzavanja kamenog doba u islamskim drzavama koje nemaju nikakvu progresiju pa narod nemoze da napreduje kako ekonomski tako ni mentalno. Ljudi bijeze iz tih drzava i dolaze u Evropu.
ne stvarno, ovo je diskriminatoski. pa u i RS-u možeš gradit munaru!
Namjeravam kupiti vrh za jelku, pa neznam jel to legalno jer lici na munaru? Jel ok mislim dozvoljeno nesto tako imati u kuci na balkonu?
namjesteno je ovo sve... Nista se ne dogadja slucajno, a sta ce bit bit ce. mislim da su samo sebe srozali s ovim referendumom. Sta im smeta munara nije mi jasno. Ta nece ih pojest, ako je problem nek smanje zvucnike. S ovim ce jos vise napuhati medije i razlike. Izgleda je to i cilj. Glupavo ko je god smislio.
slabo vas uce na hutbama, da ne kazem da vas lazu. ne samo da skoro uopce nema prelaza na islam od strane nemuslimana, nego niti muslimani koji dosele nisu vjernici cak 2/3 u prosjeku ovisno o zemlji. samo 1/3 ostaju vjernici. veliki broj \"turaka\" su u biti aleviti ili kurdi koji vise mrze tursku nego njemci. pozz!
Svijet se boji ISLAMA jer svaki dan krscani i pravoslavci prelaze na ISLAM a zasto pa zato sto je to jedina prava vjera mada je mnogi zele oskrnaviti ali i pored svega loseg sto se nama muslimanima prepisuje ISLAM se ipak siri i svaki dan nas je sve vise i vise.Za nekih 50g zamislite koliko ce nas tada biti.To je cinjenica i od toga ne mozete pobjeci ALLAH je najveci a mi,obicni smrtnici smo robovi njegovi
kako mi na neku stvar idu ovi evropski parlamantarci p im imaterina glupava. doci ce vam taj isti islam glave ako ne vama onda vasoj djeci sigurno. kad sve saberem, pomalo mi je i drago da im ovi maymuni skuvaju corbu. i oni su goovna zaglupljena svojim snobizmom i kofol nekom demokratijom. za 50 godina djeca ovih pametnjakovica ce vapiti da im amerika pomogne i oslobodi islamskog terora u vlastitoj kuci.
Nek grade dzamije ali nemaju pravo da ugrozavaju arhitekturu svajcarskih gradova sa gradnjom munara -raketa. Uostalom sto oni ne dozvole izgradnju crkava po Arabiji.. po meni sve treba po reciprocitetu
@ bravo srbine to je jedino što znate. A ja mislim da vi nemožete srušiti koliko mi možemo napraviti munareta.! Ah teško je to tebi i tvome stadu objasniti,vi ste neki nebeski narod i vi to nerazumjete.. Teško je biti bolestan od bolesti koja nejma dijagnozu.!!!
I ja sam bre mnogo zabrinut, jer ako ne može da se gradi onda nema šta ni da se ruši
Kad god covjek ode sta uraditi pa se vrati, vi ovdje sjedite i lafo nesto pametujete. Mrsh raditi sta, paraziti!