Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
platite novinarima neki kurs da se nauce pisati
Povećanjem CO2,samo se povećava bujnost vegetacije
Šumski požari su sasvim normalna pojava u prirodi, ciklus smrti i rađanja, isto kao nenormalne suše i kiše u nekim dijelovima. Dosta biljaka i životinja zagine, ali se očisti populacija i nastaje plodno tlo za nove generacije. Problem je u čovjeku, koji se ne uspijeva prilagoditi tome i misli da može obuzdati prirodu.
Trguju na internetu i zarađuju i do 20,000 KM mjesečno! – Ekskluzivno otkrivamo korak-po-korak metodu kojom se obogaćuje sve više Bosanaca https://clk.ink/l0Zy1n
Rusi su se izlozili ogromnim troskovima u akciji gasenja pozara u Turskoj. Samo jedan let Antonova kosta enormne cifre..
Sve je laž.. Čuj emisija porassla za 60%.. Priroda ima svoju emisiju kaja čini 96% od ukupne emisije. Ako nam je baš stalo dk smanjenja treba saditi drveće koje posječeno.
Rusija gasi pozare u juznoj Turskoj
Previše je blud i nemoral uzeo maha. Ovo je opomena, ne samo Evropi, nego svima. Bolesti, nepogode, dokle god se budete pravili da ne vidite, bit će samo gore i gore.
Ljudi idu na Mars, pakuju hobotnice u spejs šatlove da i one malo posjete vasionu, ali očito još uvijek ne znaju sta je CO2, je li nas zagrijava ili ne zagrijava i sta je bilo s “misterioznom” ozonskom rupom.
Ďzehenemska vatra
bitan je samo keš !!
Povećanjem CO2,samo se povećava bujnost vegetacije
Hoce li taj snijeg vise?
Ovo je glavna recenica "Ali ekstremna vrućina povećala je njihov intenzitet i pravi je krivac za katastroflno uništavanje po navedenim regijama." Za ispunjenje agende o stavljanju ovaca u tor.
Uveliko tema o klimi i klimatakim promjenama se provlaci.. Idete copy paste... Prije 27 hiljada godina zavrsava ledeno doba zbog naglog zagrijavanja zemlje.. U pitanju su ciklusi.. A od ove teme danaa zive milioni uhljeba koji rade na "projektima"
Žalosno