Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da vidimo... "Ikada" je 30 godina. I tu "najtopliju" dobijemo tako što je toplije bilo za 10 miliona ljudi (+nezaobilazni Svalbard sa 2.000 stanovnika), a za 150 miliona hladnije od prosjeka?
Ne da se rušnjama, ni priroda ih ne voli 😂
Nadam se da se sljedeća biti još toplija.
šta je ono reko putin smrznućemo se svi bahahahaha
A ja rokam na bausteli u minhenu gradu, puca koža od zime
Jaro u svici palo metar snjega.
Pogrešno! Pogledajte temperaturu u zadnjih 500 miliona godina i vidjet ćete da trenutno živimo u međuledenom dobu. Ovo doba je jedno od rijetkih kada na artiku i antartiku imamo ledene kape. Većinom je Antarktik bio prašuma. Tako da naslov da je zima najtoplija ikada nema smisla
Putinu ne ide ne ide pa stane
Dizi pelet skladisti plin hahahaha
ebaše putina 😄😄😄