Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Europa je sve trebala primiti u EU ali vidjenje EU nije smijela davati niti jednoj zemlji primljenoj od 90 godina na ovamo .. velika je stopa profashizma u tim zemljama koji budi i europski profashizam koji tinja.. EU nije sposobna da se nosi sa tim.. Balkan ili ti Ex Yuga je trebala kompletna biti u EU i onda da nas sredjuju a ne ovako.. ko/mesari, izvjestitelji, itd itd i svako kenja sta hoce
.ebote kad i EU mora traziti Inzka po Sarajevu ..lik nestao iz ove dimenzije .. ali je racun devizni aktivan . neko objavi neku izjavu da je zabrinut i to je to..ne vidim koristi ni od Rumunije u narednom periodu a niti od Hr poslije nje..