Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evropa je kilava
Šta god da napravi globalno evropa je smijurija vojno u odnosu na SAD , Rusiju, Kinu, Indiju Shvatite da ne postoji evropa nego Njemačka i Francuska a sve ostalo su trkači šljakeri koji rade za interes ovih dvaju velikih EU zemalja
Mile predsjednik EU.
Hahaha dobra fora dobra
Macron je kao i Francuska totalno ne bitan na svjetskoj sceni.
Ovo je nejasno samo Bošnjama koji u svemu kasne. NATO je davno prevaziđen.
Preporucujem svima koji se bave ovom temom u NATO-u, Kompasu ili bilo kojoj drugoj pm, da umjesto zastave motaju Nerminov dzempercic.
Evo Rusiji i Kini zadrhtalo levo jaje od vasih 5000 vojnika. Kakve sve gluposti mogu danas da se procitaju, cudo.
@gooUser1615657926 taj broj od 5000 vojnika nije za zastrasivanje Rusije ili Kine. To bi bilo 5000 vojnika za hitne intervencije, za gasenje pozara ukoliko bi negdje izbio neki manji sukob na granicama EU ili negdje u blizini same EU. Za sve ostalo, tu je NATO.
Čini mi se da ovaj svijet lagano klizi u p...u materinu!
Konacno da se desi ono prirodno, da se Europa i Rusija dogovore, tek bi onda EU procvjetala
To najavljuju 50 godina
Jaca Madjarska od Evrope,nista od saveza.