Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HaHaHa .. dobar ovaj komparison! Englezi škrti nisu k'o Baja u kafani Treća Smjena u Laktašima: -Baja: "Piće za cijelu kafanu i piši na preduzeće(čitaj RS)" Englezi: " Daj ko šta pije,neko će platiti"
Zanimljiva fantazija briselskih birokrata, ali od toga nema nista. Neka vas finansiraju vasi voljeni imigranti.
Kolac u srce povampirenoj briselskoj diktaturi.
ovi iz brisela su totalno prolupali...zar stvarno ocekuju da ce im englezi uplatiti 60 milijardi???....pa englezi zato i izlaze iz eu....dosta im je uplacivanja briselu da ovi trose.....neka pocne uplacivati hrvatska,slovenija,grcka,madjarska,slovacka......
Ovi muda pojedose sto ih britanija napusta.....
znas onu kletvu...imao pa nemao...to je jako surova kletva i upravo se desava briselu....uk im je svake godine uplacivala u kasu 60 milijardi.......evo vidimo da traze te pare cak i ako englezi izadju iz eu :)))
Zato ja kazem da je nama dobro..... Nemao pa nemao..... super
vi bi iz krčme kući, a krčmar traži svoje