Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir je muslimane vratio 100 godina unazad
Ne koristim sat već 10 godina radim sve napamet i dobro mi ide..
ja volim ležim režim.......
Jedinstvena prilika da bar u jednom trenutku budemo ispred EU
NAAAPPOOOKOOOOON....
doslo je vrijeme
Kako ga god okretali i pomjerali meni opet ne ide da zaspim prije 03:00...Valja filmoviziju citavu pregledat, pa vi vidite
Pa koji je ovo put već da je "konačna odluka" na ovu temu!? Kladim se da će za mjesec dana opet biti isti ovaj naslov.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/evropski-parlament-izglasao-ukida-se-pomjeranje-sata-od-2021-godine/190304154 Evo prije 20 dana izglasali isto. Ta EU ima goru administraciju od BiH, dok nešto odluče treba 100 komisija proći.
Kod nas ce ovo kao i 4G se usvajat.Mozda tamo 2025 usvoje ljetno racunanje vremena.
U FEDERACIJI 12 SATI A RS U 13 SATI 👏
O čemu oni raspravljaju, oni gori od naših
ja sad ne znam šta da radim, šta ćemo mi sada, hoćemo li vraćati te satove ili ne, --- šta kaže vlast!??? ne smijemo mi tek tako sebi naviti sahat na svoje vrijeme jer se nećemo moći snaći, neko navije da je 13h a neko ostavi na 12, .. to je ozbiljan problem,.. a možda je i najbolje neka svako navije kako njemu odgovara, ... a ne uvijek neki problem oko dogovora,..
@mojmoj nemam pojma, .. već me je neki strah oko tog vremena
I onda može se desiti kako odluče, mi i Hrvatska dvije vremenske zone u razmaku od 1h... koje gluposti i nebuloze!
Zimsko vrijeme, ljetna klima
Turci ovo davno rijesili. Ovdje su svi za ljetno, pretpostavljam 😁