Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Free Palestina
idi oslobodi palestinu😝😝😝😝😝
Oni su postali kopija nacista. Rade šta god hoće pod zaštitom USA. Podižu sebe u odabrani nebeski narod. Samo oni vrijede, svi ostali su podređeni njima. To mi nešto zvuči poznato.
Pa lupite im neke sankcije. Od ovih molidbi nema hajra.
Uvedite im sankcije
Uvedite im sankcije
Evo sutra će ih počet tretirati kao ljude, samo što nisu. Ne zna se ko koga više mrzi ali činjenica je da u cjelom komšiluku samo ćifuti znaju napravit državu, ostali prave diktature, džamahirije i propale teritorije.
E čuj administrativno hapšenje?hahahaha...konstrukt istih onih koji su smislili "vakcinacijski nacionalizam","islamski džihadizam",”spolnu jednakost”....itd
palestinci medjusobono se ratuju hamas plo id itd
Free 🇵🇸❤️
❤️🇮🇱
Hahaha, razlika izmedu EU i Izraela je ta sto zidovi genocid rade javno a EU bi a ne moze.
Izraelci pusti te Palestince bujrum u BiH da nam pomognete protiv RS poklonit ćemo vam dobar komad zemlje u Posavini kao znak zahvalnosti!