Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dosta je i ovih Siitskih siledzija po Bliskom Istoku, krajnje je vrijeme da i njima neko stane na kraj ! Dole Mesar iz Damaska ! DOLE !!!!
STANDARDNA SUPLJA PRICA...PRVO DIKTATORIMA DOPUSTE DA POPLJACKAJU SVOJE DRZAVE, DOZVOLE IM DA SKLONE SVOJ KRVAVI KAPITAL U ZAPADNJACKE BANKE, A ONDA IZAZOVU BUNU U DRZAVI I ZAPLIJENE IM SAV NOVAC KOJI SU POHRANILI U BANKE..NARAVNO, POSLE TOGA NASTUPA NOVA PLJACKALIZACIJA, ZADUZIVANJE ZEMLJE I NARODA I TAKO \"MJESEC SE NEPRESTANO VRTI OKO ZEMLJE VIJEKOVIMA\", SAMO STO SE STOKA NE MOZE DOSJETITI I VIJEKOVIMA IDE DOBROVOLJNO NA KLAONICU....BLEEEEEEE \"KRALJ JE MRTAV-ZIVO KRALJ\"