Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ne bi mogla prodavat gas i naftu. E ako ovo ima više veze i sa Krimom i sa bilo čime, seci me gde sam najtanji ! E jes ta stara dama kurva za nepovjerovat !
nisu kurve nego gledaju svoj interes i yebu male narode...dok njemacka sebi gradi jos jedan sjeverni tok juznjacima neda ni kitu....crna gora mora uvoditi sankcije rusiji a njemacka sa njima radi biznis....e tako to ide kad si necija podguzna muha......http://www.kurir.rs/vesti/biznis/eu-o-ruskom-gasu-gasovod-severni-tok-2-moze-juzni-i-turski-tok-tesko-clanak-2067335