Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@bravo yeebo ti turchin sestru i mater loyavu balisku. nayeebe ti se Bajazit sultan djeteta malog. ako zazmirimo na sve ono sto je Turska vjekovima radila na okupiranim teritorijama ne treba zaboraviti barem ovaj zlocin i genocid koji su napravili nad pravoslavnim jermenima. i jos jednom, dabogda ti sultan Murat-kurat zulum nacinio nad piichkom materinom.
svaka cast jednom da se cuje neki glas za tursku! eu-a je islamofobna prema turskoj, bih-i i albaniji, vise je nego skandalozno i nepravedno da eu-a djae toliko prava i casti jednoj bandi fasista u srbiju , ratnih jucerasnjih siledzija i ratnih zlocinaca nego turskoj koja je u svemu daleko od srbije u boljem smislu rijeci! jos kad vidis kako eu-a retira i ucjenjuje bosnu i hercegovinu a ratobornu i agresivnu srbiju hrani za buduce ratove i klanja! napomjenut da je zapadni kipar(grcki dio) gnijezdo svih srpskih genocidasa i kriminalaca!