Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemaju vam oni kad to da rade, valja isprobati svaki onaj zlatni lambo.
I guziti maloljetnice. Zaboravili su ti davno sta znaci Kur'an.
Btw ispade mi glup komentar, poletio sam replicirati a nisam stavio cenzuru na rijec u prvom dijelu. Uglavnom zna se sta hocu reci. Pogledas ona silna rasipanja i ogroman broj sportskih i vanserijskih auta, zenske koje vuku za sobom itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
zapadni anglocionisticki lihvari su vec nasli saveznike protiv muslimana: pogane ŠIJE- RAFIDIJE ! ipak, HILAFET VIŠE NIKADA UNIŠTITI NEĆE ! Allah je najveći !
Lažeš efendija lažeš.... Sve je to politika, ne leži to u Milionima običnih ljudi, to leži u grupi Jako močnih ljudi, koji vladaju i medijima.... Ovo nije rat između Muslimana i Kršćana, nego Muslimana i Jevreja
a na kojoj su strani šije rafidije ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)