Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EU pozvala na dijalog... Rzvalili se nerazvaljivo i nerazdvojivo (BiH, Srbija, Hrvatska, Crna Gora), a spajate nespojivo (Njemacka, Francuska, Rumunija, Bugarska), majku vam vasu licemjernu.
nema ti to bas logike, nerazvaljivo nemeres razvalit niti spojit nespojivo! hmmm fasizam ili nacizam ili oboje ?:))
Jugoslavija je vec bila razvaljena od domaci izdajnika ustasa, balija i cetnika!!!To ti jedina istina drug!
Ne razumijem, zasto u opce izlaze sa saopcenjima ako nemaju sta pametno dodati? Ovo saopcenje je u stvari, boli nas quuurac dok ovo diktiramo iz skupog briselskog ili strasbourskog restorana, eto samo da nesto napisemo, a ni mi nemamo pojma zasto i sta.
Lijepa naša domovino, Oj junačka zemljo mila, Stare slave djedovino, Da bi vazda sretna bila! Mila, kano si nam slavna, Mila si nam ti jedina. Mila, kuda si nam ravna, Mila, kuda si planina! Teci Dravo, Savo teci, Nit' ti Dunav silu gubi, Sinje more svijetu reci, Da svoj narod Hrvat ljubi. Dok mu njive sunce grije, Dok mu hrašće bura vije, Dok mu mrtve grobak krije, Dok mu živo srce bije!
Jesul se za ovo nasi u spanskom gradjanskom ratu borili?!
Po kome ce se zvati buduca sportska dvorana u opcini Nueva Barcelona?!
Znaju li etnicki Katalonci fuzbaleri da pevaju spansku himnu?!
Katalunja Kataloncima, Shakira Piketu!
Barcelona radi, Spanija se gradi!
Katalonija je srce (i budzelar) Spanije!
Ima vec blizu dvije decenije kao EU tepa i tetosi i polagano titra muuda Dodikova dajuci mu krila da konstantno promovise secesionizam i razvaljivanje jedne suverene drzave u srcu EU i to sto se dogodilo u Spaniji je nazalost samo pocetak razbijanja drugih suverenih drzava od kojih ce profitirati svi ini politicari i politikanti namazani svim maskirnim bojama od extremne lijevice do radikalne desnice, a sve opet na ustrb svih normalnih gradjana koji ce to sve platiti novim akcizama.
A jesul pravo ono zabrinuti ko Incko?:))
Nek pošalju Inzka da kaže da je vrlo zabrinut o stanju...
Nemojte im vi namecati floskulu o dijalogu i sve ce biti ok.
Katalonija ko mi u TK uglavnom daju budžetlijama, a zauzvrat dobivaju obećanja i lijepe riječi .. naravno da će se odvojiti, u budućnosti će se masovno odvajati industrijske samoodržive regije od parazitsko administrativnih centara koji žive samo od nameta i nekakog moranja iz domoljubnih pobuda .. nacionalne države su prošlost, centralizacija je prošlost
Ma Neovisna drzzavva Katalonija i za predsjednika postavit Puyola, jest da je ruzan ko lopov al nema veze. hihihiih