Komentari (260)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trpaj i ne vadi.
Putin psihopata gori i opasniji od Bil Ladena
Ovo ne pade nikako Dodiku i Covicu. Slava Rusija, slabi i njih dvojica
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ruke vam se pozlatile!
Bravo EU
Demokratski nema sta,kad ostanete bez gasa onda ce opet biti joj kuku sta nas snadje Evropa je najveca americka kolonija
U pitanju je specijalna vojna operacija, denacifikacija Ukrajine i svrgavanje marionetskog rezima.
Šta će Nijemci sad od toliko tenkova?
Šta kaže Mile Bosanac? Ima li kakve podrške iz ekonomski najmoćnijeg entiteta na svijetu ili ti 'Republike' kako mu vole tepati..... Gledam vijesti na dodikland tv i za njih je invazija Rusije 'operacija' u kojoj kada spomene Putka voditelj ustane, imaju čak i reportera u Republici koja se odcijepila... I na kraju ne može bez Sarajeva i muslimana koji su krivi za sve...
...što prije prekinu vojni sukob bolje za Ruse i Ukraince... ovdje su samo oni gubitnici...
Evropa se mora braniti....
Meni ovi sve djeluje da je amerika ovo isplanirala. Odlican potez da se u ovoj partiji saha savlada Putin, bez ratovanja. Osim sto su zrtvovali Ukrajinu. Ali sad kad slome Putina, koji se vise nikad nece oporaviti, samo dok se ruski narod probudi, kasbije ce izgraditi porusenu Ukrajinu i idemo dalje.
Cijeli svijet se okrenuo protiv ruskog govnara Putina, čak i veliki broj Rusa! Još malo i mirisaće travu odozdo!
Nije tacno, pogledaj medije Indije, Kine, Pakistana. Azija je prije na strani Rusije, jer je ovo protiv SADa i Evrope.
Joj Putine jesi nasjeo na Americku foru.. pa ovo su cekali 14 godina. Vako zele i Tursku da nasukaju (kao sto je puč, rusenje aviona) ali Erdogan ima mozga.
Ukrajina se brani lavovski. Na internetu sam pregledao desetine snimaka na kojima se vide citave kolone ruskih unistenih vozila i tenkova. Americke Javelin rakete raskomadeše "supersilu rusiju"
Evropske države isporučuju najmodernije oružje koje imaju Ukrajincima. Sad će Rusina da hebu mhajku agresorsku! Rusi sve više prosvjeduju protiv Putina! Bliži se dan kad će ludi Putin završiti kao i Hitler!
A nas su 92-95 samo podrzavali i nisu nam dali da se branimo, a kada smo krenuli u oslobadjanje drzave of g0va.na, onda su se sjetili intervencije…i debilima poklonili RS
Stvarno ne razumijem zasto likujete na stradanje rusije, ili ukrajine ili amerike ili koga god. Ako padne nuklearka (a blize smo nego ikad) tu nece biti pobijednika.
Znao sam da rusima ne ide rat kako treba cim su poslali on budale iz cecenije, a danas prijete nukearkama.
Ma trebalo bi odmah sankcije i Srbiji. Nek onda bas suosjećaju s braćom. Kad ne znaju lijepo kao ljudi živjeti s drugima onda eto im.