Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo sada odose do Dimone (Izrael) da prebroje jevrejske nuklearne bojeve glave ?
A. fganistan: P. r. o. t. e. s. t. i u K. abulu Izvor : (RSE, 13.01.2011.) video- http://www.slobodnaevrop a.org/video/2275014.html?isA rticle=1
@ Englez - you\'re so full of shite, know that? Alba Libre!
Englez 16.01.2011. u 10:56 rusija uvijek na strani divljih zivotinja koji ub1jaju zene i ostale samo zbog misli. za slobodu misli, svaki boziji bosanac bi se borio do smrti, siguran sam. to nas veze za nase evropske rodjake! E da ti ja kazem BiH Zhidovcicu, IR Iran nije nikog napala ima 250 godina i jedina je drzava na Bliskom Istoku cija ekonomija ide nezaustavljivo napred.Iran nije pogodila ova ekonomska kriza koliko je pogodila vecinu zemalja u svijetu.Jedina greska je Irana to sto ceka da VI (Zhidovi) prvi pokusate zracne napade i time pokrenete rat u kojem cete i nestati.Toliko od mene. Bog!
ovako je lakse podrzati USA u novom ratu, nista nismo vidjeli i nista ne znamo.
Pa sad nek reknu nesta poslije ovakve transparentnosti!
rusija uvijek na strani divljih zivotinja koji ub1jaju zene i ostale samo zbog misli. za slobodu misli, svaki boziji bosanac bi se borio do smrti, siguran sam. to nas veze za nase evropske rodjake!