Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A niste se onomad sjetili učiniti to isto sa smrdljivim agresorskim intelektualcima karadžićem, koljevićem, krajišnikom i jalovom genocidaškom kravom plavšićkom. Ah da, pa oni su radili za vas, sorry, my mistake.
Ona nije rodjena britanka vec palestinka rodjena u engleskoj
@Pero Na pravno aktu \" kako nam se cejfne\"
JEL TO SAD I ONA TREBA DA ODGOVARA SAMO ZATO STO JE SUPRUGA BASIROVA? I JOS DA JOJ SE ZABRANI ULAZAK U ZELJU CIJA JE DRZAVLJANKA...BAS ME INTRESESUJE NA KOM PRAVNOM AKTU CE BITI ZASNOVANA OVA SANKCIJA!!!
opsanse sankcije- ne smijes kupovat vise haljine od 5000 eura, stvarno ima smisla
u pravu si kamerad samo ne mislim da su druge nacije puno bolje od nabrojanih.
Sto ne pisete malo o sirijskim militantima koji snajperima gadjaju civile i bebe? Sto ne pisete o bombama koji postavljaju teroristi protiv kojih se Assad bori? Sto samo pisete on sto pise CNN BBC i jeb.eni FOX?????????
de ne ke.n.j.a.j te eto vi se nesto brinete za siriju. ima te kod kuce problema. politicari vam sve pare potrosise a vam eto krivo sto ona kupuje. I ja bih da mi se da.
Podsjetimo, selafije kojima pripadaju razni Oxovi, Mevlidi, Merahi i druge ubice traže da Asad ode sa vlasti i da se uvede raj na zemlji takozvani šerijat.
majku ti masonsku je... , kurvo ona prodana :D
Prva dama Sirije? To ste u stanju napisati, nepismeni novinari! Ovo je ženetina krvnika i satrapa! Fuj!
Eeeeej Esma, Esma, Aaaaaa bices pjesma...
Treba je i objesiti!
As-sad adioooo
Dodje CRV po svoje !