Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Letite li za Tel Aviv licemjeri ? Šta ili koga vi podržavate? Koga podržava Al Sisi ?
prelijep grad👍
evo kome je katar uplacivao ogromne donacije.....samo niko nece da objasni gdje su zavrsile te donacije.....http://www.mvp.gov.ba/Images/Ambasador%20Sadovic%20-%20emir%20Drzave%20Katar%20seik%20Tamim%20bin%20Hamad%20Al%20Thani.jpg
dajte ba pravi razlog! Katar jaka konkurencija.
tako je...terorizam se ne moze pobjediti dok se ne udari u sarajevo....zmija se u glavu udara...
@PopusioGaLaktasenkoD ...naravno...bosnajcki politicari su sve radili na mig klana klinton i sorosa....ali zato sto podrzavate njihovog gulena zato vam erdoan samo radi dzamije...da od vas stvori muslimane a ne teroriste....u bih je ulozio 100 miliona a u srbiju i to u privredu 1,5 milijardi....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma ovi arapski primitivci su sposobni jedino jebat kamile i koze i naravno jedni druge uništavat. Za bilo šta drugo su nesposobni . Koliko su nesposobni govori podatak da je u Šestodnevnom ratu sam Izrael za samo 6 dana satrao 7,8 arapskih država koji su se zajedno udružili , pobio im 20 000 vojnika , uništio 400 aviona i okupirao im sve i tako već 60 godina par miliona Izraelaca maltretiraju 200 miliona Arapa oko sebe .
Ima par razvijenih arapskih država i to je sve . Ali i to kad pogledate poput Dubaija i ostalo ništa to oni nisu izgradili nego im je sve Evropa izgradila , nemaju nijednog naučnika , nemaju apsolutno ništa .
Govnari ste pravi. pogotovo Saudijska Arabija koja je u vlasnistvu Amerike. A Egipat brise guzicu Saudijskoj Arabiji i jede govna kad god se neko pokaki. sram vas i stid bilo. bez ikakvih dokaza optuzuju Qatar jer ne mogu da podnesu da im se neko suprotstavlja a pogotovo sve to uslijedilo nakon posijete onog majmuna u Saudiji. bas cudno.
Saudijska Arabija optuzuje Katar za pomaganje terorizma??? Pa 15 od 19 terorista koji su izveli napad 11. septembra u Americi su Saudijci. Koje licemjerje. Zvanicno su protiv terorizma a nezvanicno (ispod stola) pomazu teroriste i kapom i sakom.
Saudijci??? Hahahhahahahahah, dje ba ti zivis, na kojoj planeti?
@onako_ja Hahahhahahahahah, a gdje ti ba zivis, na kojoj planeti?
Neprincipijalna koalicija, he, he. Zar je moguće? Saveznici u rušenju Gadafija. Izvodjači radova u poravnavanju Jemena. I sad ih odjednom izdali za ljubav Irana. Auu veselja. Gas Saudiji a nekretnine državama domaćinima.. Trumpu pokloni u zlatu.
treba sad zaratiti, da opet brat brata ubija.koga saudija, to najvece zlo, podrzava?kupili su od trumpa rashodovanih raketa valja negdje neku bracu bombardovati.
@hladjenjemuda koja braca? Nema brace u svijetu samo interesi, brata ti samo majka moze roditi, ta "braca" su se rokala i uvijek ce se rokati nemoj se zavaravat..
istina,jos od smrti poslanika....krve se za vlast pa onda pisu hadise i jos vise se djele, a u kuranu pise da ne smije se vjerovati niti u jednu drugu knjigu niti dodavati bilo sta kuranu....ovo kao da su svi muslimani hipnotizirani kao da nemaju mozak da njime misle
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
uuu sad će da se porokaju oko nafte. s arabija kupila 350 milijardi dolara naoružanja od amerike
Katar je sigurno jedna najmodernija zaljevska država.Katarska TV je prenijela komentar da se treba izbjeći konfrontacija sa Iranom i da se treba tražiti politička solucija kroz dijalog i unapređenje ekonomskih odnosa u regiji. Jedna takva izjava izazvala je nevjerovatnu reakciju u Saudijskoj Arabiji a pridružili su im se i Bahrein,Egipt i UAE. .. Za nepovjerovati!
Ne znam za Emirate, ali da Saudijska Arabija optuži nekoga za terorizam, pa to je smiješno!
Oppppaaaaaaa............Pocelo se i kod nih kuhati.bas bi volio vidjeti i taj scenario,jer opce poznato je da su ove drzave najveci sponzor terorizma.
zar katar nije nato saveznik?...ili kao sto rece tramp...nato treba razmontirati jer je zastario....a svakako je i zlocinacka organizacija....
@PopusioGaLaktasenkoD ...pa bombardovao je i bosnajke a pogotovu siptare....bombardovao je i hrvate....ali vi cete to shvatiti tek kad vam objave koliko umirete od teskih bolesti....osiromaseni uranijum putuje vodom,zemljom i vazduhom...on se en zaustavlja na jednom mjestu...kontaminacija traje hiljadama godina...to je mnogo gore nego da su bacila atomsku...
E sad stvarno više neznan ko koga
Treba i ove dvije zemlje zavadit. Poceli su uzimat kolac koji pripada Engleskoj.