Nakon pet decenija
9
ETA predaje oružje 8. aprila
Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
osnovana 1959 za slobodu baskije u vrijeme frankove diktature,823 ljudi je poginulo od strane ETA od osnivanja do danas
Baski su domoroci Iberijskog poluotoka, a moraju se povinovati spanskim firaunima..Jedini od tih starih naroda Albanci ne daju pardona nikome..
@MavroOrbiniOdakle doseljenici?
@MavroOrbini, linkovi koje ti postaš su o toponimu i geografskom podruju na kojem su živjeli neki sasvim drugi ljudi. Trebaš gledati ovamo: https://en.wikipedia.org/wiki/Origin_of_the_Albanians Po svim naučnim teorijama, porijeklo Albanaca na evropskom kontinentu. Ostaje ono što je gore neko napisao da su jedan od najstarijih evropskih naroda.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Cetalji vazda lazu da su predali oruzje a puni ko brod..
Separatistička organizacija genocidnog "pokušaja republike" tzv. VRS neće nikada predati oružje i toga mora biti svjestan svaki bošnjak a i svaki bosanac i hercegovac. Hrvati i Bošnjaci, pa i Srbi iz neokupiranog dijela BiH moraju znati da đikani čekaju svaki momenat da krenu u pokušaj otcjepljenja i protjerivanja svega nesrpskog iz trenutno okupiranog dijela BiH. Ne smijemo im to dozvoliti i moramo biti spremni. Zločinačka organizacija SDA sa HDZ-om im to omogućava.