Komentari (436)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas definitivno ima nesto u havi.. Ne izlazite napolje
@Tetrapak sad mi to kazes.
Pun mjesec.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako se zarati u Holandiji neka salju nas Bosnjake u Unprofor svakako hara nezaposlenost u BiH.
Da je Turska ministrica došla na otvaranje kulturnog centra, džamije ili nekog drugog skupa koji nema veze s politikom, sve bi bilo ok. Međutim predizborni skupovi u drugoj zemlji nisu dobro došli i tu je Holandija u pravu.
smanjite prava kozoyebima
Nemojmo biti zaslijepljeni. par stotina Turaka pred ambasadom je nista u odnosu na broj Turaka u Holandiji. Vecina Turaka se dobro integrirala i gledaju svoja posla. Svi gledaju ovu malu grupicu koja se eksponira i informacija o njima, zahvaljujuci internetu, obidje svijet u trenutku. Treba razumiti i Holandiju gdje je u toku predizborna kampanja i gdje holandska desnica sa Wildersom na celu upravo ovakvim skupovima plasi Holandjane. Ovo desavanje je kec na desetku Wildersu (holandska desnica)
sto je fatma uporna,trazi sve nacine da ude u holandiju
fascinantni su mi ovi prosvjedi muslimana koji daju podrske svojim zemljama, ali uvijek iz neke druge, u pravilu zapadne zemlje. Tako i Turci sad. Covjek bi se logicno upitao onda sto ne idu iz fasizma u te meke tolerancije i tu daju podrsku.
bilo bi lijepo da holanđani naprave skup u Istanbulu
Svaka ćast za Nizozemsku
@hakenputz nervoza se uvukla u redova sda
to je ta evropska demokratija..drugima nista ne dopustaju a sebi daju za pravo da se kurce po muslimanskoj zemlji..pokusaju na swe nacine da tursku sjebu da nema muslimanske zemlje jake..
koja je to gamad. izlazi na cestu protiv vlasti koja ga hrani? podržava one zbog kojih mu rodna Anatolija crkaje od gladi. ma sve protjerat u p.m. i tko ih nauči kolektivno takvom ponašanju. kao da imaju svi istu mater. otkud da su baš svi isti
Nemojmo biti zaslijepljeni. par stotina Turaka pred ambasadom je nista u odnosu na broj Turaka u Holandiji. Vecina Turaka se dobro integrirala i gledaju svoja posla. Svi gledaju ovu malu grupicu koja se eksponira i informacija o njima, zahvaljujuci internetu, obidje svijet u trenutku. Treba razumiti i Holandiju gdje je u toku predizborna kampanja i gdje holandska desnica sa Wilderom na celu upravo ovakvim skupovima plasi Holandjane.
ja ti bakire necu ici za erdogana ginuti . dosta smo mi turskoj dali vazda najbolje sinove davali a oni nas za vrecu dukata dvaput prodase ko im jb mter
thats right!
stravu salij
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
BiH izjavljuje da je jako zabrinuta ovim stanjem i da poziva suprostavljene strane da se sami dogovore
Protjerati sve turke iz Evrope Neka se kurce i protestuju u smrdljivoj Turskoj hebo ih Erdogan u shupak sve
@balijasakrstomZnaci rasformirati rs..
Radi ceka im ne daju ulazak u Holandiju?
zato jer javno promoviraju politiku mrznje i podjele. politiku "doživotnog predsjednika" bez zrna demokracije. zbog 120.000 zatvorenih bez suda. zbog podjela i nasilja koje unose u civilizirana društva iz svojih životinjskih....samo nekoliko točaka. i ne bi to nikoga ni zanimalo, da Turska nije u Nato i da ne želi u EU. ili da se barem ne ponašaju kao čobani na najvišem nivou.
@Hektor Blablabla a sta Wilders promovise , politiku ljubavi i ujedinjenja??? Jedini cobani su Evropljani u zadnje vrijeme , ple dzamije i prijete oduzimanjem drzavljanstva ako dodju na vlast i na osnovu toga osvajaju stolice u parlamentima sirom Evrope.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Holandija, koja ima stanovnika kao Istanbul, ima vecu ekonomiju tj BDP od citave Turske. Prosjecan Holandjanin vriedi 11.5 Turcina po bogatstvu, a zaradjuje 5 puta vise. I meni zatucani Bosnje Turkofili sole pamet ovdje. Mrs svi Jadoganu tamo - poqaqim vam se na Tursku
hahahahaha :)
Pa sta si ti onda, holandofil? Ja ne volim Turke nit volim Holandjane, ovi pederi oni mafijashi, govna su to sve .
napast istodobno nizozemsku policiju u roterdamu i nizozemskoveleposlanstvo u Ankari i sve sredit za 2 sahata ba