Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prave naselja jer je zemlja plodna tu gdje vulkan eruptira.
Ovako ce se pushiti kad naZGAFQna Fara potpali onu crkvu u svojoj avliji.
I moj je jutros eruptirao.
nikad necu skontat zasto ljudi prave sela, gradove, naselje pored aktivnih vulkana, podrucja cestih poplava i sl. jel to fakat nema nigdje drugo ?
@mjau ...zavisi od raje...ako ima pivE, mog\'o bi razmislit :)
commi- ali sa rajom je ljepše :) hahahaha
Upaljen od strane islamskih teroristaKOLRM
Koja si ti budaletina MJAU
@mjau ...aj ti samo...ja ostajem :)
ODBROJAVA ZAVRŠNO OTKUCAVANJE PRIJE 21.12.2012 I ULASKA ZEMLJE U ORBITU SA SUNCEM I JOŠ DVIJE NEPOZNATE PLANETE....VELIČASTVENI ODLAZAK SVIH NAS KOJE SU SVJETSKE RELIGIJE NAJAVILE, PREDZNACI I ZNACI SUDNJEGA DANA KOJIMA SVJEDOCIMO....RAJA VIDIMO SE NA NEKOM BOLJEM MJESTU OD OVE DOLINE SUZA...PA-PA ;)
to je zato sto su onaj film napravili