Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mubarak+USA+Izrael=vojna hunta /nazovi demokratija/
Gdje su sad "dusebriznici"- demokrati, sekularisti ovi ili oni... da je se ovako nesto desilo za vrijeme Mursija, ja mislim da bi se Zemlja tresla.... katastrofa...
pucaj vojsko
ubice svog naroda za zidovska posla i interese
vehabije ga puše u egiptu. neće egipatski narod vjersku torturu. uskoro će izgubiti i u siriji, pa će im ostati samo katar i saudovo carstvo i gdje god koja pećina u afganistanu i pakistanu.
nece vjersku nazovi torturu a hoce gradjanski rat i kontinuitet proamericke torture nad svojim narodom,jesi ti neki pametan analiticar,tortura pa tortura samo nemoj da je vjerska,e pa šala nije kafircic,ovo vam je samo jedna strana medalje,nemoj se radovat previse,glorifikujes ubice neduznih ljudi onda si i ti saucesnik sa zlotvorima,ja bih se stidio takvog stava ako iole ljudskosti ima u tebi
2000 Egipat je imao 60 miliona stanovnika a sada za 10 godina kasnije ima 80 miliona stanovnika. Toliki porast mladih ne moze naci posao jer posla vise nigdje nema na kugli zemaljskoj pa je prirodni odgovor rat za smanjenjem broja stanovnika. Zbog toga cijela afrika i bliski istok su stoljecima nemirni. Ogroman natalitet.
Pa nije ih 20 miliona doslo
Borba za vlast a ne demokratiju.
Gov.a od vojske
na ta amerika ona je sigurno kriva,,,nema ko drugi
Ovo je bilo tako lako za predvidjeti jos prosle godine. Jedan jedini obrazac koji uvijek prolazi. Kada su toliko glupi i zatucani nista drugo nisu ni zasluzili!
SAD je skinula diktatora jer je zeljala da Egipat ima demokratiju. medjutim, uvijek kad SAD skine nekog diktatora..ulete islamski fundamentalisti i zakompliciraju stvar. A to sve financira Iran. Islamski fundamentalizam uopce nije dobar za ekonomski prosperitet jedne drzave. Najbolji modeli Islama i demokratije su Turska, Malezija,Indonezija. Uspjesne i ekonomski jake demokratije.
Plakat ce oni za Mubarakom !!
odgovarajuci izraz je "eskalacija sukoba"
Katastrofa
Eto ga, građanski rat. Nije im dugo trebalo.