Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVI PRICAJU PRAZNE PRICE, FINO IZ ZRAKA ZASIJU PESTICIDIMA KOLIMBIJU, BOLIVIJU, MEKSIKO I NEMA VISE PROIZVODNJE DROGE, PA PREKO SATELITA PRATE SVAKI DOGADJAJ UNIJALI SU LJUDE U PODRUMIMA RAZNIM RAKETAMA DA NEMOGU DA UNISTE VEGETACIJU PO ZABITIMA????
Ovim komsijama se kauboji trebaju pozabaviti, a ne talibanima u pecinama na drugom kraju svijeta
Eto nama nove serije 😍
nesto kontam ovog kad ufate vise nece biti koke!!!!! hahahahahahahha Pao pablo, koke jos više, palo jos 6 narkobosova, pao darko saric,pali hrvati,pao TIto pali svi. A koke imas u Zavidovicima mzavrsit utorkom u koliko hoces sati!!! eto koliko ga ima!!! NEgo samo jos gluposn misli da cocain nije AMericki,odnosno od CIA ili ko znas koje Americke nevladine organizacije!
Za ove se može reći " Kakav otac takav sin " 😂😂😂
Ovaj će da pređe Eskobara, lika su pustili iz zatvora da nebi došlo do okršaja, ovo će se i nama desiti da se po ulicama ubijaju djeca, narkomani na sve strane .......
Znači idu novi izbori u narkokartelu...sad je počela predizborna kampanja
Eh da i mi imamo kartele da pobiju ovu gamad.
To ono malo akcije pred predsjednicima Kanade i Amerike, malo da zamazu oči javnosti, pa će ga kasnije pustiti.
Inače predsjednici Kanade i Amerike glupi, ne znaju kakva je Meksiko narco prčija.