Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj Tayipe da bake ostane po drugi put siroce ta ce sam nije ni za sto😂
Brz oporavak predsjednice !
Erdogan se namazo..
Crkni stoko fašistička!
koji ste vi kafiri i ugursuzi, covijek postijo Ramazan a vi udarate šegu
Cmarovi
Bas me interesuje kad ce te objaviti, kad je Erdogan kakio i u koje vrijeme??:-)
--- ima šećer IMo ga je i drug TIto pa ostao bez noge, a mi bez zajedničke države ! NEk nikako ne jede ŽGANCE , Kurdi mu se raduju !
A evo mudrog Erde. Pametniji i sa više znanja od bilo kojeg naučnika biologičara na svijetu. Samo čekamo da iznese svoju teoriju razvitka života potkrepljenu neoborivim dokazima.
Vidi Bog da pogrešno radi, pa ga opominje. :)
ko ga je liječio jel torabi?
tolke pare a obuko se ko trokoličar na godišnjem
pojo burek na gladan stomak
Kud ga bogdo na tabutu ne ponesose
Bolje je neka diktatura od svakakve demokratije, gdje sve prolazi i svi drzavu cerupaju, a svi su u pravui i sve po zakonu. Evo 1601 borackih udruga , nije sala, a plus kineska administracija itd. Malo je borcima 580 miliona nego bi htjeli puno vise a do sad su uzeli 10 milijardi.