Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Turci - demokratija i moderno drustvo (sto znaci posao, ambicija itd) i Islam su oksimoron - ovaj cigan vas samo izolira sve vise.. mala je razlika izmedju SDA talibana i Erdoganovih glasaca.. sve su to seljaci kojima su vazne samo dzamije
@Sorzon jos dugo cete se uzalud radovati Erdoganovoj propasti 🙂
Naravno da su mi vazne dzamije i moja vjera.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ERDOGAN je gubitnik. NARODU je dosta demagoga koji unistavaju ekonomju nacionalistickim pricama. TURCI su to prepoznali na vrijeme.
Sam je sebi zabio autogol jer je koketirao s islamom!Ovi jedva docekali i poceli su zahtjevi-da se vrate molitve na arapskom, da se u skolama uvede oavezno arapski (danas svega 2 posto turske djece dragovoljno uci arapski) ,zahtjevi u vezi zena (zene su protiv njega jer se plase povratka u islamski srednji vijek) i zadnji gaf sa aja-sofijom sto je izazvalo negodovanje kod turaka!Desekularizacija turske znaci ekonomsku propast i potonuce u srednj vijek!
Rovare Amerikanci gdje stignu. Cvijet islama nije Bliski Istok vec Turska. Znaju da je Turska najvaznija karika u lancu ali nece je slomiti ako Bog da. Da Bog da njima rat dosao na njihovo tlo s ledja!
To je neoprostivo. Hapsi Erdogane, brani demokratsku Tursku. Hapsi sve !
Turska je kuja zapadne moći od 1922. Šta se tom čudite?!
nece vas narod vise, narocito onaj gradski ...
to bi bilo isto kada bi naše naci stranke tražile ponovno prebrojavanje nego kome će sada Bosnu u amanet
Tamam !!
haahahh ispusio ga rijetkobrki :)