Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima se, može se...
Ne imali koliko su samo nas iscijedili i pokrali za 500 godina !
To sultanu nas!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čini se da je ovo ipak predsjednička palača a ne Erdoganova privatna, jer ona ostaje slijedećim predsjednicima Republike Turske koji budu izabrani voljom većine građana te zemlje. Uostalom, čim imaju milione da troše na obnove i rekonstrukciju građevina koje nisu u Turskoj(npr. historijske građevine u BiH igrađene za vrijeme Osmanskog Carstva), zašto ne da naprave nešto svoje a da je baš vrhunsko.
Žalosno je da im ljudi ginu u rudnicima bez adekvatne opreme, a oni se razbacuju stotinama milona eura na koje-kakve palače. I Osmansko carstvo je počelo da pada kada su se počele graditi bespotrebne palače. Žalosnije od ovoga je to što se njegov svaki korak ocjenjuje kao sultanski, i posve pronicljivi, ma koliko bio pogrešan. Žalosno je što i vjernici koji komentarišu ovo, daju mu epitet sultana, A NE PITAJU SE DA LI SE BOŽIJI POSLANIK TAKO RASIPAO, I PORED MOGUĆNOSTI DA ŽIVI NAJUGODNIJE.?!
Tako i treba, jaka zemlja, jaka palača predsjednika.
Očekuje se vjerna replika u Sarajevu
Pa ako je ijedan politicar to zasluzio to je Erdogan, pogledajte samo statistike od kako je na vlasti i sve se samo kaze!! Svaka mu cast, Bog mu i vise dao!
to brate Recepe samo gradi u inat zapadnim lopovima i nevjernicima :))
Za par mjeseci biće par milijardi...
to ono kad izgubis svaku vezu sa realnoscu...
SAMO DA JOŠ I ŽUTI NE KRENE U OVAKVU AVANTURU!
Debil ekstremisticki.. Nema nista umjereno
Prekonto se Erdogan ...
Kako nemaju na svim svjestkim vijestima da je EU napravila Parlament u obliku Babilonskog Satanskog nebodera koji je radjan da se usprotivi Bogu? Zasto to nije svjetska vijest a ovo jeste???
Evo slika a na Wikipediji nema slike izvana,cak su sakrili da nebi raja skuzila to. http://www.strassburg.eu/tags/europaeisches-parlament http://en.wikipedia.org/wiki/European_Parliament
nigdje..keksi opet halucinira :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jaka država mora imati jake simbole, a predsjednička palata je jedan od njih. druga je stvar što vi imate kompleks inferiornosti pa vam sve smeta
žao mi je da ste tako glupi.
boli me Pennis za njim i njegovom palačom
I sad to treba da nas nesto tangira?Nigdje veze.