Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legenda... Komunjarama i kvaziateistima puca cir na zelucu od njega pa ga optuzuju za diktaturu... Za takve sto Turske ni na razglednici nisu vidjeli, bio sam u Turskoj na ljetovanju, nevjerovatno je kako ljudi normalno zive i koje gostoprimstvo vlada pogotovo prema gostima iz Bosne... I nevjerovatno postuju svoju zemlju i predstavnike... A oni spominju neku bijedu i diktaturu... Ako ce nama biti takva diktatura sa radoscu bi je prihvatio...
Otiđi malo dalje od Ankare, Instabula, Antalije, Alanje... po mogućnosti na istok zemlje.
ovoj dvojici iznad mene hebem mame
Nije kompatibilan sa natom ali jeste da skine i muhu u zraku a to je i bit svega😂😂😂
😂😂😂 nije kompatibilan😆😆😆, meni se cini prije da sistem sposoban da poskida najnovije americke projektile.
Ma covjek se bori za svoju drzavu bas kako treba a ne kako amerikanci zele
Clanica NATO-a kupuje raketne sisteme od ljutog oponenta. Ali to nije najveca Erdoganova greska vec sto ne postuje osnovne postulate ekonomije a jedan od njih je da kada se ekonomije "pregrijava" kada banke dijele novac nemilice i kada je inflacija veca od 2% treba da reaguje centralna banka, podigne kamate te na taj nacin banke radije stede novac kod centralne banke, rizici se smanjuju, dio novca ide "na sigurno" a valuta ostaje stabilna. Erdoga to ne postuje. Zato ce Lira krahirati.
@kraftwerk erdogan je po struci bosnjacki sultannn
ruski sustavi su efikasni i uz to povoljniji od americkog a u stvari ucjene clanica Nato da moraju kupiti sano od tebe ili na nacin da je ekon.unistavas ne koristi u konacn.samo americi ... Konkurwncija oko oruzja je jaka ... pa euake letjelice i sustavi budu tri puta jeftiniji od americki i sl... tramp grijesi sa turskom i EU to su mu najveci saveznici, uz pakistan i dr.zemlje ...amerika samo gubi ovdje ... ako imas i ruake i amer.sustave onda si .eben igrac, izvan kontrole ..
kupi brate S600, ništa bez V12
Ma ja ba ko ih jebe amere, kad mozes kupi..
Sultane uz tebe smo.
Svaka tebi čast, ali ne znam koliko ti je pametno izolirati se od Amerike ipak oni drže svijetsku ekonomiju i tu će te slomiti.
@DexterTZ Zavrsit ce ko gadafi realno...
ovaj brko je pravi mudonja ne benda nikoga ..za priznati ima i vidljive uspehe ..kako se kaze narodni aferim paša ..
Pitanje je koliko su danasnji Turci zapravo Turci. Najturskiji narod danas su Turkmeni ( Y-DNA = Q-M25), koju u Turskoj ima samo 1,91%. Najucestaliji Y-DNA u Turskoj su: J2 = 24% ( koji je preovladavajuci u : Ingushetiji, Azerbaijanu, Armeniji, Grckoj, Lebanonu te kod Zhidova (takodjer 24%)) R1b = 15,9% ( Spanjolska, Francuska, Italija ) G = 10,9 % ( Gruzija, Armenija, Sjeverni Iran) E1b1b = 10,7 % ( Somali=81%, Etiopia = 55%, Morocco=65%) J1 = 9% ( Arapi) imate google pa nadjite
@asfsgsf logicno u Pivu imas vitamine B kompleksa koji su zdravi i alkohol, koji nije zdrav :)
Jos toliko Sultanu, jos i vise!
Ima li šta za nas Srbe, bre! Bem ti takve roditelje!