Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Druži se sa onim od kojega ćeš imati koristi, volite jedan drugog, volite pljačku, volite razvrat, nikad ne volite svoje nadređene i nikad ne govorite istinu" – Talmud, najsvetija knjiga jevreja. „Mi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“ – Dobrica Ćosić. Pa zašto se onda čudimo kada Dodik ili Radmanović daju podršku Izraelu?
хтели ми или не, змија, банкар, ћифут,...зови их како хоћеш,...опстаће,...промениће дрес, то је све,....одхебаће америку и користиз ће русију и кину....
Ne govori o genocidu Turaka nad armencima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo što rade je genocid nad palestincima i ovaj čovjek ima pravo i govori istinu.
@jezuit da tebe neko napadne u tvojoj avliji i da se ti branis, a on te uporno napada decenijama na tvojoj teritoriji, ko je tu terorista ? ti ili napadac ?
http://onlinerad.webs.com Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mjesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski sajt ne trazi nikakva ulaganja ).Napravite stabilan izvor prihoda radom od kuce.sajt mozete pogledati cisto informativno,osobe stvarno zainteresovane mogu dobiti i besplatnu obuku za rad na 5 sajtova i u oblasti internet marketinga http://onlinerad.webs.com
Erdogane, konkretno i samo konkretno! Sa riječi na djela....
A sta ces ti Erdogane da ucinis po tom pitanju osim da za sada skupljas poene I pravis od sebe branioca muslimanskog svijeta. Tvoje rijeci su preteske da iza njih ne postoji akcija...., a ako ona izostane onda si samo licemjer kao I vecine svjetskih "politicara"
ja sam clan The ICC =International Chess Club i tamo imam nick name Hercegovac i na mom profilu tamo stoji ovo : 1: in solidarity with children who are victims of Israeli aggression, I do not want to play against players who have Israeli flag next to their name ... i zaista ako mi je u sahovskom mecu protivnik igrac iz Izraela na necu da igram mec i jos mu napisem zasto necu da igram protiv ili sa Zidovima iz Izraela
pušku u ruke i ožeži, jebeš priču, ništa od njee, evo mi 20 godina samo pričamo i ništa opet, opet svak svoje pričaa svak svakom je.be mater i tako u kruug, dok ovaj prila djeca ginu, smrt ćifutima
smrt izraelu
Ubij zakolji da jevrej ne postoji !!!!!!
Pa udri po njima Erdogane...sta više kukaš !
@Чича Жape.NAPUŠI SE K.RE
@sr_chavez Guglaj ime knjige, uz oe riječi se odgajaju generacije i generacije jevreja. Zato se ne čudim kakav zulum čine.
Javila se suga turska cija zemlja godinama vrsi teror nad Kurdima...Armence da i ne spominjem...
Jel ovo slika oca Turaka iza? Erdogan bi mogao biti malo konkretniji, ali ne, on je americki igrac i prica samo onoliko koliko mu Jeshe dopuste. Ne bi bilo zgoreg pitati Erdogana kome se priklonio (NATO), kakva je njihova historija sa Ermenima, te kako je to vladalo Osmansko carstvo, kojim se hvali (a trebao bi se stiditi).
Ne brine se Erdogan za Palestinu, vec za Tursku. Osmanlije su ostavile dubok trag i po mom sudu negativno naslijedje. Prva stvar koju su uradili kas su usli u Konstantinopolj pretvorili su najvece svetiste Pravoslavnih Hriscana, hiljadugodisnji simbol duhovnosti hriscana - Aja Sofiju - pretvorili su je u dzamiju. Ja, kao Musliman, bi bio sretan da se Erdogan kao nasljednik Osmanlija, u ime islamskoh svijeta izvine za ovo. Mi u Bosni mozemo graditi bolju drzavu tek kad svi pocnemo cistiti ispred svojih vrata, i onda se nadjemo negdje na sredini.
Ovaj Erdogan ima duzu jezicinu i od Dodika. Samo bla, bla, bla, pa uradi nesto ili suti blebetalo! Ko neka stara baba, kuka, narice, prijeti, i nista ne cini. Ili kako kazu stari ljudi: "Ne boj se psa koji stalno laje, taj ne ujeda".
kurdi su bolji sa cionistima nego sa arapima, tek da se zna
isto kao i Turska , ovo je samo retorika jer Erdoganu trtebaju glasovi vjernika
kapa dole prijatelju mira !