Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveći problem je što ako ih napadne Turska gubi minimalno 40 milijardi dolara od turizma...a postoji realna opasnost od nastajanja još jedne kurdske enklave koja će se koristiti za terorističke upade. Ako reaguju ne valja, ako ne reaguju ispadaju mlaki i slabi.
Stop cionistickoj agresiji na Siriju! Bojkot turskih proizvoda, sve dok su u Turskoj cionisticke sluge na vlasti!
Nije daleko dan kada ce turski Milosevic, Redžep Tajip Erdogan odgovarati za ratne zlocine pocinjene u Siriji. Sve vise Turaka prepoznaje njegovo pravo lice i njegovu odanost cionistickom zlu, i sasvim sigurno, njegova sila nece jos dugo.
Erdogan je najbjednija cionisticka marioneta, bas kao i onaj bijedni Davutoglu kojeg ratni zlocinac Obmana doziva prstom pred medijima, bas kao najglupljeg i najposlusnijeg psa, no Ergogan nije izuzetak kada je u pitanju turski odnos spram cionizma. Turska je prva vecinski muslimanska zemlja koja je priznala cionisticki tumor, za razliku od mnogih drugih koji to nikada nisu ucinili (npr. ni bivsa SFRJ nikada nije priznala cionisticki tumor i okupaciju Palestine). Sva turska politika od Ataturka do danas se svodi na bijedno sluzenje cionizmu i pojedinim zapadnim rezimima, iako ih ovi ponizavaju na svakom koraku (vidi izmedju ostalog cekaonicu EU). Kljuc okoncanja okupacije i eksploatacije muslimanskog svijeta jeste radikalni zaokret u Turskoj i pad rezima jednako odanih cionistickih i britansko-americkih sluga, tj. pad familije Saud, sto i nije daleko od ostvarenja, naravno uz uslov muslimanskog jedinstva, kojeg i ovdje neprijatelji muslimana pokusavaju, ali bezuspjesno narusiti.
... dijarejni cionisto, pa prekinut ce te bolan, kontrolisi se malo.
24posto pričaj u svoje ime turčine pa se vi karajte sa amerima i turcima ja neću
E bas ste nasli vrjeme kad ce da \"zaluta\" vi ste provokator koji misli da ce vas ameri spasiti od Rusa i Kineza.
More sirija zajedno sa iranom i rusijom da ga doji erdoganu i da im se jos erdogan p.o.s.ere u smrdljive zvalje !
je bogami jos ozbiljnije upozorila erdogana
Erdogan je Tursku gurnuo u kaos koji tek slijedi. Ta zemlja se direktno mijesa u poslove drugih zemalja ne samo na Bliskom Istoku. Razumljivo je da bi EU napravila katastrofalnu gresku kada bi tu zemlju pod ovakvim vodjstvom primila u zajednicu. Turska je direktno ukljucena u rat u Siriji i nuzno ju je izolovati i uvesti joj sankcije.
SAZNAJ ISTINU O SIRIJI, I KO JE ADVANCE.HR http://url.ba/xsf9
erdogane, sruši tog ubicu vlastitog naroda, uzmi damask, koji su podmukli englezi oteli sultanu, pa ga \"međunarodna zajednica\" na konferenciji u parizu poklonila francuzima.
turska je vele sila i najbitniji partner natoa najveca baza van amerike je upravo u turskoj. a to sto nece da uzvrate napad na njihov avion je najnormalnija stvar kad bi se tek tako uzvracalo i napadalo citav svijet bi bijo u ratu.
Rušenje turskog vojnog zrakoplova u sirijskom zračnom prostoru pokazuje prave dimenzije krvave i prljave igre koju igra AKP vlada (op.a. AKP je vladajuća turska stranka: Adalet ve Kalkınma Partisi - \"Stranka za Pravdu i Razvoj\") pod pokroviteljstvom SAD-a i Izraela. Ovo nije prva provokacija AKP-a protiv Sirije. Naoružani banditi prolaze obuku na turskom teritoriju, dok im oružje dostavljaju agenti CIA-e i turski autoriteti. http://www.advance.hr/vijesti/turska-komunisticka-partija-krivi-erdogana-za-rusenje-zrakoplova-u-siriji-i-poziva-na-ostavku-cijele-turske-vlade/
Poslusni cionisticki pas Erdogan = Milosevic Turska se budi i uskoro ce ga najuriti u Tel Aviv
Uskoro potpuna i prava istina o nezakonitim smjenanama Bakira Hadziomerovica, Damira Kaletovica i Zeljka Tice! Razlozi nezakonitih smijena, spletke, ucijene i biografije ucijenjenih... Velika prica od koje ce se zatresti medijska i drustvena scena. Do sada nezakonitu smijenu osudili Sindikat, Helsinski komitet za ljudska prava, Kantonalna Uprava za inspekcijske poslove... Kakva je uloga radikalnih struktura SDA... Saznajte ko je i cime sve ucijenio Dzemu Sabica... Ko ce i kako ce određene osobe morati odgovarati za nezakonite smijene...