Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TAKO JE REDZO LEGENDO. IMAS PARA IMAS SVEGA DRZAVA U USPONU DOJI GA EVROPO TURSKA TI KROZ NOGE PROBACUJE.
Ehhh da nije turaka u njemackoj bilo bi ovde svakodnevno masakriranje stranaca od strane genocidnih svaba. Ja sam Pravoslavac i ponosan sam na moju religijsku pripadnost´ali turci ne slice niti 1% nasem BALIENSU sa Balkana, eto samo toliko. Svaka cast turskom premijeru Erdoganu on se brine za njegov narod dok nasa stoka ako im se obratis u konzulat boli ih uvo.
epp.....kakvo izlazenje Turaka, svaki dan ih sve vise i vise,radjaju se isto Bogom dati,oni su tamo do SUDNJEG dana sa Njemcima idu zajedno na Hairet..!
Veliki covjek, a jos veci Lider, aferim Kralju, šahu, care!
Kad bi svi Turci izasli iz Njemacke, onda bi tek Njemci poceli protiv ostalih stranaca. Nebi oni samo stali na Turcima. Ja licno bi i volio da Turci odu nazad u Tursku. Pa da vidim ko bi bio sljedeca meta.
Zasto se svadate? Procitajte knjigu \"Noz\" Vuka Draskovica i sve ce vam biti jasno.I naravno par knjiga Ive Andrica.
i mijesa se direktno u unutrasnje stvari druge drzave, al nije mu to bosnjakistan i hare magare sa svojim bljedolikim poturima koji ih vole do bolesti. sad ces dobiti odgovor, moj turko, mogao bi dobiti i muamerokurdistan.
kom se ne svidza, sikter iz njemacke, sta je problem? nije vam to babo donio iz sahare, moji ste ga vi. a ovog puste, eto, da malo la.je, treba im sad odstupnica za brachu...
tursku u nemackoj, da je valjala, ne bi turci bjezali u njemacku, nego bi bilo obrnuto!!!
kriticari svega sto ne treba, pola turske sirotinje zivi od njemacke!!! nasli se da brane turke, a cijela im familija zivi od zapada, vas oni i voz koji vas dono, koja ste vi...
Beljinac,kažeš valja ona o Muji ne da valja nego je pjesma SUPER To je jedan stari pjevač ali je čovjek imao glas i svirku fantastično Moram priznati da i vaš Rajko iz Bijeljine je VRH VRHOVA Dužan si link sa dobrom srpskom muzikom??? ali pazi sa normalnom srpskom muzikom-daj LINK
ti erdogan nanu na balkanu, zivis od zapadne donacije i dijelis socijale, inace bi davno propala skroz naskroz!!! kakvi ste, i ne cudite se nicem, vas klinton koji vam daje hljeba!!!
Citajuci ove komentare ovdje sasvim je jasno zasto je \"Erdogan upozorio na opasnost od rastuće islamofobije\"
http://www.youtube.com/watch?v=mcBV-cXVWFw&feature=related
AL DOBRA TI JE MUJOOO PESMA.... STETA STO NISTE PEVALI KAD STE TREBALI,NEGO STE VEZIVALI ZASTAVE SA NAJGORIM NEPRIJATELJIMA NASIM!
NISTE LJUDI,NISTE STABILNI POGLEDAJ OVOG TVOG DZIHADLIJU,STAVLJA MUZIKU STO NISTE STAVLJALI MUZIKU DEVEDESETIH,VEC STE SA ENDEHAZIJCIMA VEZIVALI ZASTAVE KO MOZE SA LJUDIMA,KOJI SE POVODE ZA OKUPATORIMA,I NASILNICIMA! KOME TREBA KOMSIJA,KOJI U ZLO VREME ZAKUCA TE MALJEM I HANDZAROM! KOME TO TREBA U KOMSILUKU!