Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čovjek koji samo priča, priča, priča u prazno naravno... najjači na riječima. Ajde nesto malo konkretno moj taipe.
Onda se rijesite te vrste "muslimana" koji brukaju sve nas po svijetu. Sta im je moje djete krivo pa da ga neko gleda kroz prizmu islamofobije zbog skupine retardiranih kozojeba koji na neki nacin uspijevaju sa dzipovima, kalasnjikovima i nozevima ratovat protiv svih mogucih svjetskih sila. Jebes ti te sile ako njih ne mogu unistit.
To podstice ljubav.*** mater svoju Erdogan.Smradino jedna zesca.Niko nema nista protiv muslimana ali protiv islamista.Muslimani trebaju ove Fasiste motkom po glavi
"Erdogan je rekao da ima izvještaja o napadima protiv muslimana..." Da ima izvještaja koji govore da vi redovno bombardirate Kurde, koji su također muslimani jer se bore protiv ISIL-a kojeg ste sklepali zajedno sa Izraelcima i Amerikancima. Tužno je što svi nazivaju Isil američko-izraelskim proizvodom, a prešućuju ulogu Turske koja je glavni izvor opremanja ISIL-a, kako ljudskim, tako i drugim resursima.
BRLJO TI SI PRODAN COVJEK NISTA DRUGO
Gospodine Erdogan onda resavajte sami problem koji Isllam ocigledno ima. Nije dovoljno ponavljati ja osudjujem i to nisu muslimani. Jesu jesu i te kako su muslimani.
jesmo muslimani i sta e,napusi se kurcine