Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fuj bivsi prodavacu devreka unazadio Tursku,hapsi 200.000 ljudi,Hakana Sukura izbrisao kao da ne postoji,sudice ti narod ubrzo insallah,a i ovoj tvojoj pudlici kakiru i droljici njegovoj insallah☝️☝️☝️
Pa naravno - Istanbul je svjetski grad, koji sam vrijedi 50% Turske ekonomije - zna Jadogan da ne smije prkositi Turskoj eliti koja ga nemoze na slici viditi. Turska koja je vrijedi je sekularna, europska drzava - ali to SDA taliban nikad nece i nemoze shvatiti.
Mediteranske obale kao 10 Istanbula donese Turskoj zarade
@Sorzon bas to kad je postala eskularna kroz povjest tada je pocela da se i razvija naglo...a taj tamo dio turske (zadrti) to je rang s nama ovamo...
A sto si mi se zabrinuo ERDUANE vidi ti se na faci. Pa nije smak svjeta
Vrijeme je da Erdogan ode
"...drze li te dusmani jos uvijek za diktatora?Nesto cini mi se manje.Mozda su rezultati izbora i nesto dobro za Tursku i vas gospodine predsjednice licno.Jadan je to "diktator" koji gubi izbore za par promila,umjesto da dobije svuda sa 99,4%.,kako diktatori inace dobijaju."
Izgubi pa bi se grlio
izgubit ces i tursku
Joj sto volim vidjeti kako ga chetnici shepu!!!
"Nas dva brata skupa tugujemo..." :-D
Hahhha sad kad ne drzi pod svojom vlascu,onda govori o miru...popusio
Seljacki vodja, vidi seljacku strnku rahatlokum i dvadeset deka kafe glas
Cuj da se rukujemo a do juce pisqo po lkudima. Ovog je Bakir kopirao