Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajde ti odi edogrdan
erdogan poziva borisa tadica da mu srbi daju neku djevu kao sto su davno nekoc dali bajazitu oliveru pa je ovaj taslacio na svilenim jastucima :D a bolje on na svilenim jastucima nego neki smrdo na slamaraci kad i nijesu imali nicega siromasi vazdan bili
još nema komentara? a šta ćemo, jadni, kad nam sad turci uzrokovaše šizofreniju, kao kod komunista kad su se tito i staljin posvađali - naučili ljudi da sve što staljin kaže upravu, a onda odjednom tito veli nije tako. isto tako do juče sve što kaže turska je aminovano, a sad odjednom turci napadaju asada, koji nam je isto tako bio glavni - svi su za njegove žrtve, za običan narod, govorili \"plaćenici CIA\" - jašta je, onaj siroti radnik iz damaska ili felah iz pustinje nema pametnijeg posla, nego dodijo zulum, ne mere se više trpit, dok ti je svejedno što udara i puca potebi, znači nema se kud više, a naši idalje brame asada. i šta ćemo sad? reko brat erdogan da se ne smije više pucat na vlastiti narod. oćel bošnjo podržat bašara il redžepa?