Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aaa divi sto mu neko nabaci crvene rogove jos mu repic fali XD
@ampak Pola od tih napadaca Muhameda koji su po vama cionistima upravljali avionima,jos zive, nisi to znao ne? Niste kontali da nemozete svakome isprati mozak. Cudan ste vi narod, ljutite se na Hitlera a u isto vrijeme bi upravo vi unistili svakoga. Valjda to nece moci ne?
@lazni ampak WTC su srusili cionisti kojih se skoro pola zvalo Muhhhamed ? cudni neki cionisti... @bolest peddofilov sljedbenice, nismo ovamo dosli da psujemo nego da analiziramo politku, ne ?
ampak idi lijeci se ili se ubi i.d.i.o.t.e glupi, ne mogu da vjerujem kako svaki dan volis da cujes dok ti na stotine ljudi j.e.b.u m.a.t.e.r. J.e.b.o ti m.a.t.e.r i ti i oni sto ruse tornjeve.
Iza napada stoje isti oni koji su oborili WTC zgrade 2001 u NewYork-u tj. cionisti. pogledajte film na you tube: istina o 11 septembru
@ampak Tvrdis da sije stoje iza ovg napada. Ja tvrdim da ti stojis iza ovog napada!
Erdogan hebo ti svoju muma zajedno sa svojim prijateljima izraelcima i amerikancima a naravno zao mi je nastradalih da je bogodo drugih 100 cionista.... Erdogane tvoj narod ce te poderati sada su tek svjesni da si sluga cionisticka samo vi i prijatelji izraelci napadate javno suverenu siriju, glumio si da ti je zao Palestinaca hahhaah ali evo sada se vidi ko zajedno ratuje protiv sirije SRAMOTO TURSKA .
pardon dvije madjarske drzave: madjarska i vojvodina p.s. al kako god imaju dvije turske drzave turska i srbija (odnosno pravim nazivom serbistan) XD
dvije njemacke drzave: njemacka i austrija dvije albanske drzave: albanija i kosovo dvije madjarske drzave: madjarska i kosovo dvije bosanske drzave: bosna i sandzak i na koncu postoje i dvije turske drzave: turska i srbija XD
@vuk odlicno si ovo primjetio, posto ste vi bosnjaci intelektualne ljencine, i ovaj portal su vam morali Hrvati napraviti ... a to znaci, mozda su i braca Simic cionisti pa smo svi skupa pod nadzorom Cionista ?!
Trebalo bi priloziti protesnu notu 'Iranskom kultornom centru" za napad na turski narod, ipak ovo nije u redu
@ ampak-----napokon se i javio urednik klix.evo ti sanse lesinaru sad uzivaj.
Sultan Recep Tayyip Erdogan :)
ZNA SE DA SIJE STOJE IZA OVOG NAPADA ! a da li ce se Erdogan usuditi to naglas i javno reci, to cemo uskoro vidjeti ...