Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tursku treba izbaciti i nevjerničkog NATO saveza!
Ljudi koji glasaju za Mirsada Hadžikadića, glasaju ne samo za njega kao daleko najboljeg i najkompetentnijeg kandidata, nego za nadu u ovoj državi.
Genijalan vodja, izvrstan ekonomista, samo mu malo fali vizije. Ne vidi da ce mu sipka iz guze viriti isto ko Gadafiju.
znaci erdogan opet kmeci ko mala bebica :D cijeli svijet mu se vec smije a on dalje kmeci...
Sad ce izbori uhljebi. Hadzikadic. #mislislisvojomglavom
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Jedini kandidat za Predsjedništvo koji nikada nije ni jednu jedinu marku uzeo iz budžeta je Mirsad Hadžikadić. #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno.
U takvoj BiH ja zelim da zivim. Zbog Prof. Hadzikadica sam se prvi put nakon 5 g i registrovala za izbore. Do tad cu o njoj da mastam iz Njemacke kao socio-ekonomsko-politicki prognanik aktualnih "elita".
💥⚜🎯💫👍 Ja se nadam pobjedi Dr.Hadzikadica i da ce napraviti bolju BiH za sve koji zive u njoj.
Mi to radimo vec 30 godina...
Šta posle ljubavi, pušenje, zar ne?!
I Bake bi da ima damu...
Sad ce njega nas bakir podrzat..
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Izbori? Hadžikadić! Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno.
Prvo ture dosao kmecat, pa onda na red dolazi poture..
Dolazi ti mama na zamjenu ulja.
MA ČIM PODRŽAVATE IZMETBEGOVIĆA NE MOŽETE VI KAO NAROD VALJATI!
Erdogane nisi glup, vidis da te zavlace i EU i SAD, Turska nikad nece biti dio EU, zato se okreni Aziji gdje imas dovoljno drzava za trgovanje i koje ne igraju prljavo kao EU i SAD, sa njima znas dobro na cemu si..+ Juzna Amerika i Afrika sasvim dovoljno, a ove otjerati sto dalje i smanjiti zavisnost od njih nabavkom proizvoda od drugih zemalja..kao sto Rusija radi, na kraju su im samo pomogli da svoju privredu unaprijede jos vise..