Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posteno, Naime ne branim Turke uopste, i ono sto su oni pocinili nad Armenima ne opravdavam ni u kom smislu, ali Francuska sa njihovom kolonijalnom historijom istrjebljivanja, porobljavanja, masakriranja i iskoristavanja je zadnja koja ima bilo kakvo moralno pravo da drugog osuđuje.
To care moj!Tako se to radi!!!Bez ikakvog straha i ustezanja! Dodjite nam na Balkan ponovo i zavladajte kao nekada,molimo vas!To vam je i Amerika rekla,šta čekate,pozurite,imate mnogo posla!
zasto,ali zasto bi neko negirao holokaust,druze? Sta si zelio dobiti tvojom izjavom?
pa i u evropi se ide u zatvor za drugacije msljenje, eto reci negdje javno u evropi da se nije desio holokaust pa ces vidjeti kako ces zavrsiti...
Sta ovaj turcin prdi, krivo mu sto ih niko nece u EU. Eto optuzi cijeli svijet za genocid ali pusti i druge da imaju svoje misljenje. U Turskoj se za poricanje bilo cega turskog ide u zatvor. I to mi je demokratija, sta samo rade Kurdima kojih ima 30%. Kad svojim ljudima to rade sta li su sposobni uraditi drugima. Fuj.
NE ZNAM GDJE JE TRAJ NACIONALIZAM TURSKI BIO KADA SU FRANCUZI CINILI GENOCID U ALZIRU,GDJE SU BILE OSUDE PRIJE ,ALI SAD KAD SE DIRA U TURSKI ,,PROBLEM,, ONDA SE VADI PRLJAVI VES DRUGIH,GDJE SU BILI U II SVJETSKOM RATU KADA JE POCINJEN GENOCID NAD MUSLIMANIMA U JUGOSLAVIJI,JESU LI OSUDILI NEKOGA-NE.......ALI ZATO MOGU TRGOVATI ISTORIJOM NA RACUN SVIH DRUGIH NARODA....ZALOSNO....
Onda u Balkanskim ratovima treba optuziti za GENOCID: Srbiju,Grcku,Rumuniju, Bugarsku i Albaniju.Svi su cinili GENOCID to je bar jasno!
Turci i sami priznaju da je u Prvom Svjetskom Ratu od strane Otomanske Imperija pocinjen zlocin nad 500 000 Armena, ali oni ne priznaju da je to bio genocid. Caka je da se za genocid po medjunarodnom zakonu moze i mora platiti odsteta, a za zlocin ne. Pitanje je sta od svega ovoga ima Francuska i zasto bas Francuska istrajava da ovo proglasi zlocinom. Jedino moze imati veliku ekonomsku stetu.
vidis sto ti je zamjena teza, a to moze samo neko retardiran poput tebe napisati i potpisati se kao srbin. jeste istina je da su turci je_bali srpkinje i napravili su tursku ko.pi.lad i vi se time ponosite e djeco djeco.
Tako je! Nazovimo to pravim imenom:GENOCID! Dosta vise terora laznih \"demokrata\" Francuski predsjednik Sarkozi je najveci europski FASISTA! Covjek koji se do skora grlio sa Gadafijem a od skora pokrenuo napade na Libiju
boje vas turcin sa kojim se vi identifikujete
oni su nam pra nane je_bali oni su nas stvorili nas srbe, tadic,arkan,mnogo drugih srba svi su genetikom povezani sa turcima srbi crni a rusi su zuti znaci zivjela majka Turska.
ERDOGAN ==== SULTAN
tako je prijesednice... TURKIYE !!!!
jel ima od sinkjanga u kini do predgradja pariza u kojem su muslimani...mira!Nema Ima li mira uopste na granicama sa bilo kojom muhamedanskom zemljom! Imali neka muhamedanska zemlja da u nju evropljani dolaze zbog slobode?
Zar vam nije lakse se Zapitati \"DA LI POSTOJI I JEDAN GENOCID U SVIJETU A DA U NJEMU NISU UCESTVOVALI EUROPLJANI\" Europa je zemlja iz kojeg potice sve sta je nemoralno i prokleto,citajte malo istorije pa cemo uvidjeti da ne postoji nijedno zlo u svijetu bez udjela Europljana,bilo kroz kolonije,osvajanja,pokrstavanja,politckih sukobljavanja sve do podrzavanja i naurozavanja.
o cemu ti budaletino? kakve sankcije spominjes?pa nisu sankcije tema vec tzv. genocid a Erdoanu mozes p.o.d.u.d. l.a.t.i. u duetu sa cerkom , sestrom ili mamom