Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...lik pohapsio sve što misli mimo njegovog "nauka" a drugome o "nacizmu". cirkus.
ja bih ti sad vratila svih dva miliona Turaka iz Njemačke, pa bi onda imao i razloga da laješ! Tiranin i diktator, plakat ces ti za Njemačkom.
@BalkanBošnjak Mogu biti državljani ali neće nikada biti Nijemci.
nema insana koji je bijo u švabiji da mi nije reko da su švabe nacisti a samo glume da vole strance
Bas su nacisti.Primili 200 000 Bosanaca 1992 na grbacu.
Sve ce biti dobro dok svabo ima posao i novac, ne daj Boze da toga nestane, zatresla bi se europa a turci bi nestali u oblaku dima. Zapamtite ovo dobro!
@mrAdil .... švabo je ekonomski toliko jak da za godinu dana, ako dio civilne industrije prešalta na vojnu, može napraviti vojsku za nepovjerovati.
Putinova lutkica na navijanje
Erdo se zmjerio mmf-om pa ga oni sad ljuljaju i blate svijetskim medijima... ko god neće da se zaduži kod mmfa, štiti svoje, vode, resurse, prirodna bogatstva itd... taj mmfu ne paše pa ga sad prangijaju...
Jedi govvna Taibe!
Erdogan od danas: "Hej, na skali od 1 do 10, koliki si debil?" Erdogan od jucer: "Na 7" Erogan od danas: "Nije to nista, gledaj ovo" Erdogan optužio Merkel da koristi "nacističke mjere"
Zasto ovaj portal ne pise i skupu Kurda u Frankfurtu juce. Gdje je imalo 1200 plakata sa slikom Oçalana koji je neposredni krivac za smrt na hiljade neduznih turaka. A protiv jednog Predsjednika koji ne dozvoljava lazi u drzavi i koji je 100% ekonomski i kulturno unaprijedio svoj Narod otvoreno blati .!!!!!
samo se ti nemoj prepucavati vise sa srebrenickim zrtvama u politicke svrhe molim te, pustite kosti da miruju vise...brate...
po toj logici onda ce erdogan odgovarati za izdaju srebrenice, mene su ucili da sa pravima idu i obaveze...@kraftwerk
najveci fasista i diktator je erdogan
Al meni su najjači ovi Turkofili ovdje na Klixu. Da se kojim slučajem neki đikan u Srbiji ponaša ko Erdogan, ovdje bi se govorilo kako ga objesiti treba jer je tiranin i diktator. Ali obzirom da je riječ o "Sultanu" kako ga turkofili vole zvati, onda je njegova riječ uvijek ispravna. Činjenica je da je ekonomski napravio silu od Turske ali je i činjenica da će je uništiti sad kako je pogubio kompas. Vrlo moguće sankcije od Evropske Unije i SAD-a, a onda fijasko.
e jeste dosadni više :)
Dodijaste s prepucavanjima.